Στάση Αιγίνιο (18:30) και επιστρέφει στη βάση της η Νίκη Βόλου

Επιστρέφει στη βάση της σήμερα η Νίκη Βόλου, όμως πριν τον τελικό προορισμό που είναι ο Βόλος, το πρόγραμμα των «κυανολεύκων» περιλαμβάνει φιλική αναμέτρηση στο Αιγίνιο με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Το πλάνο της προετοιμασίας σήμερα το πρωί έχει την τελευταία προπόνηση στα Τρία Πέντε Πηγάδια, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς και με έμφαση στην τακτική. Η αποστολή αφού γευματίσει θα ετοιμαστεί για την αναχώρηση με πρώτο προορισμό το γήπεδο του Αιγινιακού, όπου απόψε… …στις 18:30 θα δώσει το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, μετά απ’ αυτό με τον Αχαρναϊκό.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου μετά την επιστροφή τους στο Βόλο θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν «ανάσες» και να γεμίσουν τις «μπαταρίες», αφού έχει προγραμματιστεί διήμερο ρεπό, πριν επιστρέψουν στο τρίτο στάδιο προετοιμασίας που περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και πολλά φιλικά.

Στην αποψινή αναμέτρηση με τον Αιγινιακό ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες με την ίδια τακτική που ακολούθησε και στο πρώτο φιλικό παρατάσσοντας δύο διαφορετικές εντεκάδες σε κάθε ημίχρονο.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν και οι ποδοσφαιριστές που δεν χρησιμοποιήθηκαν στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό με μόνο ερωτηματικό τη χρησιμοποίηση του Γιώτα που είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις