«Τη λύση δεν μπορεί να τη δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού Β.»

Στην ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Forum, τοποθετήθηκε τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ και δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Τάσος Μπατζιάκας, όσο και οι πρόεδροι του ΣΦΟΒ κ. Χρήστος Τσιτσιρίγκος και των παλαιμάχων του Ολυμπιακού Βόλου κ. Γιώργος Καραμίχαλος.
Ο κ. Τάσος Μπατζιάκας, τόνισε:…

«Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι και πικραμένοι, γιατί ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Θα έπρεπε πρώτα να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, να γίνουν πρώτα κινήσεις και συζητήσεις με διάφορους παράγοντες που θέλουν να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα και μετά να ακολουθήσει αυτή η συγκέντρωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αντιλαμβάνομαι το φορτίο κ. πρόεδρε (αναφερόμενος στον κ. Τσεκούρα) που έχετε φορτωθεί στην πλάτη σας. Είμαι βέβαιος πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξαναβρεί σύντομα το δρόμο του. Από την πλευρά της η ΕΠΘΣΘ θα είναι πάντα κοντά στον Ολυμπιακό, όπως είναι και κοντά και στις υπόλοιπες ομάδες του νομού. Θα είμαστε δίπλα σας σε ότι μας ζητηθεί».
Ο πρόεδρος του ΣΦΟΒ κ. Χρήστος Τσιτσιρίγκος ανέφερε: «Δεν έπρεπε να κληθεί ο κόσμος στη σημερινή συγκέντρωση. Στην παρούσα φάση οι μόνοι που δεν μπορούν να βοηθήσουν είναι οι φίλαθλοι και οι οπαδοί. Ο ρόλος των φιλάθλων είναι η παρουσία τους στο γήπεδο. Δεν μπορεί να βοηθήσει ο κόσμος στο να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Πραγματικά γυρίζουμε στα πέτρινα χρόνια του παρελθόντος. Η πίκρα μας είναι τεράστια αλλά δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να ξύσουμε πληγές. Το κλίμα πρέπει να είναι ενωτικό και να δούμε την επόμενη ημέρα. Η ανακοίνωση του κ. Μπέου ήταν ενωτική και συσπειρωτική. Τη λύση θα τη δώσουν ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ και ο νέος δήμαρχός μας. Θέλουμε να βγει μια συνετή διοίκηση και θα τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Η νέα διοίκηση θα πρέπει να δει τι έγινε τα δύο τελευταία χρόνια και η ομάδα δεν ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ. Μπορούν να βρεθούν επενδυτές. Το θέμα είναι οι κινήσεις να γίνουν γρήγορα, να μην χαθεί χρόνος».
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Ολυμπιακού Βόλου κ. Γιώργος Καραμίχαλος, από την πλευρά του τόνισε: «Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί επενδυτής. Δεν χρειάζεται να φέρουμε την καταστροφή. Από την πλευρά των παλαιμάχων, θα μπορέσουμε τρία-τέσσερα άτομα να βοηθήσουμε και να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου που αγωνίστηκαν και έδωσαν την ψυχή τους, κάτω από δύσκολες συνθήκες και μέχρι το τελευταίο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις