Προπονήτρια καράτε της ΓΓΑ η Φιλιπόνη

Το πτυχίο της προπονήτριας καράτε της ΓΓΑ κατέκτησε η επι σειρά ετών αθλήτρια της Ακαδημίας KYOKUSHINKAI KARATE -BOΛΟΥ Μαρία Φιλιπόνη. Η σχετική ανακοίνωση:

“Το πτυχίο της Προπονήτριας ΚΑΡΑΤΕ της ΓΓΑ απονεμηθεί στην επί σειρά ετών Αθλήτρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ KYOKUSHINKAI KARATE -BOΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΦΙΛΙΠΟΝΗ. H Mαρία υπήρξε πρωταθλήτρια βαλκανιονίκης του ΣΠΟΡ ΚΑΡΑΤΕ, μέλος της εθνικής Ομάδος Νεανίδων και η μοναδική που συγχρόνως ασχολήθηκε με το KNOC -DOWN, με μεγάλο μαχητικό πνεύμα κατάφερε και κατέκτησε επάξια το 2ο dan, αφού αγωνίσθηκε με άνδρες σε αγώνες πλήρους επαφής σε 10 αγώνες ΚΟΥΜΙΤΕ.

Παράλληλα, συμμετείχε σε πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα τoυ Shinkyokushinkai στα ΚΑΤΑ, όπου το επίπεδό της είναι πολύ υψηλό και η τεχνική της κατάρτιση άριστη. Αποτελεί Βασικό Μελος της Εθνικής Ομάδος του Shinkyokushinkai ΚΑΡΑΤΕ στα ΚΑΤΑ και συμμετέχει σε όλους τους Διεθνείς Αγώνες.

Το πτυχίο προπονήτριας από την ΓΓΑ είναι μια επιβεβαίωση, που έρχεται να κατοχυρώσει την προσφορά της στο άθλημα. Η Μαρία είναι εκπαιδεύτρια τον τελευταίο χρόνο στον Σύλλογο Αγριάς “Ο ΜΑΧΗΤΗΣ”, μαζί με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου. Εκτός όμως της Μαρίας,θέλω να διαβεβαιώσω τους μαθητές μου και τους πρωταθλητές της Ένωσης Ελληνικού Shinkyokushιnkai ΚΑΡΑΤΕ που συμμετείχαν στην σχολή προπονητών αλλά και όλους τούς άλλους υποψηφίους που δυστυχώς απερρίφθησαν ότι προσωπικά πρότεινα, ως Μέλος της Επιτροπής Διοίκησης της Σχολής του ΚΑΡΑΤΕ στον Πρόεδρο της Επιτροπής αλλά και στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού να παρατείνει την λειτουργία της και να τους δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, δεδομένου οτι η τελευταία Σχολή προπονητών εγινε 13 χρόνια πριν.

Η πρότασή μου αναφερεται σε οσους κόπηκαν στα πρακτικά αλλα και σαυτούς που για σοβαρούς λόγους υγέιας η ανωτέρας βίας, είχαν απουσίες πέρα των προβλεπομένων, οι οποίοι αφού συμπληρώσουν τα μαθήματα στα οποία απουσίασαν, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να επανεξετασθούν. H πρόταση αυτή συζητηθήκε στην πολιτική ηγεσία της ΓΓΑ η οποία είναι θετική και θα βοηθήσει ώστε να βρεθεί μία λύση, για όλους τούς αποτυχόντες, οι οποίοι πληρούσαν ολες τις προϋποθέσεις που προέβλεπε το ΦΕΚ, κατά την ίδρυση της Σχολής. Το αίτημα αυτο θα πρέπει να υποβληθεί σύντομα απο το ΔΣ της ΕΛΟΚ, προκειμένου να γινουν οι καταλληλες διαδικασίες απο την ΓΓΑ για την πραγματοποίηση του.

Με τιμή Γιωργος Κοσμιδης
Προπονητης του ΚΑΡΑΤΕ
πρωην Α Αντιπροεδρος ΕΛΟΚ
Αξιωματικός ΕΑ (Αεροπορίας Στρατού)”

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις