Πλούσιο θέαμα στο τουρνουά μνήμης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού B. (photos)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία άνοιξε η αυλαία του τουρνουά μπάσκετ ακαδημιών που διοργανώνει το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου σε συνεργασία με την Εθνική ομάδα βετεράνων γυναικών και την ομάδα βετεράνων καλαθοσφαιριστριών των “ερυθρολεύκων” στο ΕΑΚ στη μνήμη δύο ανθρώπων του βολιώτικου μπάσκετ που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας, του Γιάννη Τσινίδη και του Ναπολέοντα Φραγκούλη.
Στη χθεσινή πρώτη μέρα…

…της διοργάνωσης έγιναν εωτερικοί αγώνες All Stars όπου οι λιλιπούτειοι καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες του συλλόγου έκλεψαν στην κυριολεξία την παράσταση.
Στην αρχή αγωνίστηκαν η γυναικεία ομάδα του συλλόγου με την παιδική ομάδα του Ολυμπιακού, στη συνέχεια οι ακαδημίες, ενώ η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με τον συναρπαστικό αγώνα ανάμεσα στις κορασίδες και τους παμπαίδες που έηξε μάλιστα ισόπαλος με σκορ 45-45. Τα παιδιά ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Πολύτιμη όσο και καθοριστική συμβολή στην επιτυχημένη πρώτη μέρα της διοργάνωσης, είχαν τα μέλη του συνδέσμου Κριτών Μαγνησίας που με επικεφαλής τη διοίκηση έδωσαν αφιλοκερδώς το παρών, όσο και νεαροί διαιτητές του ΣΔΚΜ που σφύριξαν σε όλους τους αγώνες.
Η οργανωτική επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Καπουρνιώτη, Σατραζέμη, Παπαθανασίου, Παπαχρήστο και Μεταφτσή φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες των αγώνων, ενώ το παρών έδωσε και το μέλος της Επιτροπής γυναικείου μπάσκετ της ΕΟΚ κα Ευγενία Φραγκούλη, όπως και το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη κ. Δημήτρης Κλόντζας.
Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τον ΣΔΚΜ, όπως και τον σύνδεσμο κριτών Μαγνησίας για την ανιδιοτελή και αφιλοκερδή παρουσία των μελών τους στους αγώνες, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του βολιώτικου μπάσκετ και τιμώντας ταυτόχρονα τη μνήμη δύο ανθρώπων με τεράστια προσφορά στον βολιώτικο αθλητισμό.
Χορηγοί της διοργάνωσης είναι η επιχείρηση ενδυμάτων “Μαγαλιός” και ο κ. Κώστας Μαγαλιός, όπως και το Βιβλιοπωλείο “Προμηθέας” και η οικογένεια Τσινίδη τους οποίους ευχαριστούν θερμά οι συντελεστές της εκδηλωσης..
Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Παρασκευή με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παρασκευή 20 Ιουνίου-ΕΑΚ Βόλου
15.30: Ολυμπιακός -Νίκη (παιδικό)
17.00: Ολυμπιακός-Νίκη (ακαδημία)
18.00: Ολυμπιακός-Νίκη (μίνι)
19.00: Ολυμπιακός-Νίκη (κορασίδες)
20.00: Ολυμπιακός-Νίκη (παμπαίδες)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις