Στο top-5 της Super League, ο Ολλανδός τεχνικός της Νίκης Βόλου

“Το νερό μπήκε στο θεσσαλικό αυλάκι του οποίου οι… εκβολές βγάζουν όχι στον Πηνειό, αλλά στον Παγασητικό! Ο Ολλανδός τεχνικός Βίλιαν Φλουτ, αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει στη χώρα μας και να αναλάβει το «τιμόνι» της πρωτάρας Νίκης Βόλου στα «σαλόνια» των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με τόλμη κι αρετή, αλλά κι ένα συμβόλαιο που πιστέψτε με θα ζήλευαν πολλοί συνάδελφοι προπονητές στο μνημονιακό «χρηματιστήριο» της Super League.

Ξέρετε πολλούς προπονητές στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, των οποίων οι ετήσιες αποδοχές να ξεπερνούν βάσει συμβολαίου τα 150 χιλιάρικα καθαρά…;

Εξαιρώντας τον Μίτσελ του Ολυμπιακού ο οποίος μετά την αποχώρηση του Χουουμπ Στέφενς από τον ΠΑΟΚ διατηρεί τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου προπονητή της Super League με συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ και τους Αγγελο Αναστασιάδη (ΠΑΟΚ) και Γιάννη Αναστασίου των οποίων οι ετήσιες αποδοχές ξεπερνούν τα 200 χιλιάρικα (ίσως και του Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος μαζί με την τετραμελή κουστωδία του θα εισπράξει περίπου 300 χιλιάρικα από τον ΟΦΗ) από κει και πέρα ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα σε οικονομικό επίπεδο από όλους τους υπόλοιπους «λοχαγούς» της Super League.

Ας είναι καλά το εξαιρετικό συμβόλαιο που του προσέφερε ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ Ανδρέας Πάτσης, προκειμένου να τον πείσει να πει το «ναι» και να οδηγήσει τη Νίκη Βόλου έπειτα από 48 χρόνια απουσίας στη πρώτη και μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και για να περάσω στο «παρασύνθημα» σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, οι ετήσιες καθαρές αποδοχές του Βίλιαν Φλουτ θα κυμαίνονται στα 170 χιλιάρικα!

Συγχρόνως η χρονική διάρκεια του συμβολαίου θα είναι για τρία χρόνια(!) βασισμένη στο τριετές πλάνο που έχει εξαγγείλει ο Ανδρέας Πάτσης, βάσει του οποίου θα «κλείνονται» από δω και πέρα όλες οι συμφωνίες.

Και όχι μόνο στο πλαίσιο μεταγραφών παικτών, όπως επιβεβαιώνουν περίτρανα οι παράμετροι της συμφωνίας με το νέο προπονητή της προσφυγικής ομάδας.

Φυσικά κι επειδή ειδικά τα συμβόλαια των προπονητών υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου για να΄χουν δουλειά οι δικηγόροι. στην προκειμένη περίπτωση έχουν μπει και όλες οι απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες για ένα κομψό και αναίμακτο διαζύγιο, για την απευχθέα περίπτωση που ο Ολλανδός τεχνικός δεν καταφέρει να κολυμπήσει με επιτυχία στα νερά του Παγασητικού και τον… ξεβράσει το κύμα!

Κώστας Πλιάτσικας – Εφημερίδα “Ώρα των σπορ””

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις