Παπαθεοδώρου: Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια

Μετά την εμφατική νίκη επί των Τούρκων ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Εθνική ομάδα μπορεί να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια. Βέβαια, υπογράμμισε πως οι Έλληνες διεθνείς πρέπει πρώτα να κερδίσουν τους Ρώσους σήμερα Τετάρτη (29/7). Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είπε αρχικά:…

 «Το παιχνίδι για εμάς ήταν μονόδρομος μετά τη νίκη της Ιταλίας επί της Λιθουανίας. Βγάλαμε το καλό μας πρόσωπο σε επίθεση κι άμυνα, ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και κερδίσαμε με μια διαφορά αντάξια της εμφάνισής μας. Πετύχαμε τους στόχους μας, περιορίσαμε πολύ με τον Σκουλίδα και τον Λούντζη τον Κορκμάζ και όλα τα παιδιά πρόσφεραν πράγματα, όπως ο Δίπλαρος που έδωσε ταχύτητα και ενθουσιασμό» και συμπλήρωσε:
«Πιστεύουμε πως η συνέχεια για μας θα είναι καλύτερη, αλλά πρέπει πρώτα να νικήσουμε τη Ρωσία. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος μετά την εμφάνιση που κάναμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί είναι απαραίτητο να νικήσουμε. Ο κόσμος είναι εδώ από την πρώτη μέρα κι αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών από την πρώτη μέρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις