Τέλος ο Μόνχε από τον Ολυμπιακό Βόλου

Στην Αργεντινή ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Βιθέντε Μόνχε, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θεωρείται παρελθόν για τον Ολυμπιακό Βόλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr ο Μόνχε την Δευτέρα 23/6 αναχωρεί για την πατρίδα του όχι για διακοπές, αλλά για μόνιμη εγκατάσταση. Ο Αργεντινός, ο οποίος ήρθε τον…

…περασμένο Ιανουάριο στον Ολυμπιακό Βόλου και αγωνίστηκε στα πλέι οφ της Football League (προέρχονταν από εγχείρηση χιαστών), ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ να λύσει το συμβόλαιό του (δεσμεύονταν με συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά). Επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Αργεντινή και να κλείσει σε ομάδα της πατρίδας του την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Η επιθυμία του, αυτή, έγινε σεβαστή από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ο Μόνχε, ο οποίος ήταν μέλος της πολύ καλής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου που διέπρεψε στη Σούπερ Λιγκ και στην Ευρώπη την περίοδο 2010-11, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.
Άλλωστε και ο ίδιος μεσούσης των πλέι οφ είχε προαναγγείλει την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό Βόλου, γράφοντας στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις