Τα σενάρια για να βγει ο Ολυμπιακός Β. από το διοικητικό αδιέξοδο

Δύο είναι τα σενάρια στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά το μέλλον και τη λειτουργία της ΠΑΕ. Πρώτον, να βρεθεί ένας αξιόλογος επιχειρηματίας με οικονομική επιφάνεισ, ο οποίος να εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και τέτοιος δύσκολα θα βρεθεί στο Βόλο και δεύτερον, να βρεθεί μια ομάδα 10-15 ατόμων από τη Μαγνησία, οι…

…οποίοι να βάλουν από 20.000 ευρώ και μαζί με κάποιους που θα βγουν μπροστά, ως διοίκηση, να… τρέξουν τον Ολυμπιακό Βόλου και τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League. Εάν εξασφαλιστεί ένα ποσό της τάξης των 300-400 χιλιάδων ευρώ, συν τα έσοδα που υπολογίζονται τη νέα χρονιά (500.000 ευρώ περίπου), από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες, εισιτήρια διαρκείας και εισιτήρια), ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να ανταποκριθεί και να σηκώσει το βάρος του προϋπολογισμού, κάνοντας πρωταθλητισμό.
Στην παρούσα φάση η διοίκηση του Ερασιτέχνη αναζητεί τα άτομα που θα στελεχώσουν την προσωρινή διοίκηση της ΠΑΕ μέχρι τη γενική συνέλευση των μετόχων, ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βγει άμεσα από το διοικητικό αδιέξοδο, από τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει και θα πρέπει να γίνει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς (οργανωτικός και μεταγραφικός).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις