Μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στον Ολυμπιακό Β.

Τα χρήματα από τη Σούπερ Λιγκ περιμένουν στον Ολυμπιακό Βόλου από τη συμμετοχή στον αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη (μίνιμουμ 200.000 ευρώ), προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και αφορούν τη χρονιά που ολοκληρώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα αυτά αναμένεται να…

…μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ μέχρι το τέλος του μήνα (πιθανότατα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα). Η απελθούσα διοίκηση μόλις λάβει τα χρήματα θα καταβάλει στους ποδοσφαιριστές και στο υπαλληλικό προσωπικό τα οφειλόμενα, έτσι ώστε να παραδώσει «καθαρή» την ομάδα στη νέα διοίκηση που θα αναλάβει, ενώ θα φροντίσει να τακτοποιήσει και τις δόσεις Ιουνίου σε ΙΚΑ και εφορία.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό από αυτούς που δεσμεύονται με συμβόλαιο τη νέα χρονιά και αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Νίκος Παντέλης, θα απασχολήσει τη νέα διοίκηση.
Αναμένεται, πάντως, να γίνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στην ομάδα, καθώς θα φύγουν πολλοί παίκτες. Εκτός από τους νεαρούς που αναμένεται να μείνουν στην ομάδα, θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα φροντίσει να ρίξει κατά πολύ τον μ.ο. ηλικίας των παικτών και στην ομάδα να έρθουν ποδοσφαιριστές αξιόλογοι, αλλά παράλληλα και φιλόδοξοι, προκειμένου να συνθέσουν ένα σύνολο, το οποίο και τη νέα χρονιά να διεκδικήσει με πάθος την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις