“Άκυρο” στα φιλικά με Πανσερραϊκό και Αχιλλέα Φαρσάλων

Χωρίς άλλα φιλικά θα ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας που πραγματοποιεί σε αθλητικό κέντρο, στα 3-5 Πηγάδια, η Νίκη Βόλου. Έτσι το φιλικό που είχε συμφωνηθεί με τον Πανσερραϊκό για τις 5 Αυγούστου δεν πραγματοποιηθεί, όπως “άκυρο” είχαμε και στη φιλική αναμέτρηση της 6ης Αυγούστου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων καθώς οι κυανόλευκοι θα παραμείνουν στα 3-5 Πηγάδια μία μέρα παραπάνω.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ομάδας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ΄΄Αλέξανδρος΄΄ στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας.Σε αυτήν έχουν ενσωματωθεί οι Ευθυμίου και Γρηγοριάδης, με τον τελευταίο να ακολουθεί ακόμη ειδικό ατομικό πρόγραμμα. Οι προπονήσεις είναι διπλές καθημερινά, με έμφαση στη φυσική κατάσταση το πρωί και την τακτική το απόγευμα.

Η προετοιμασία θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 06/08 (αντί της 05/08 που είχε αρχικά προγραμματιστεί) και μέχρι τότε δεν θα δοθεί κανένα άλλο φιλικό παιχνίδι. Λόγω της αλλαγής αυτής αναβάλλεται ο φιλικός αγώνας με τον Αχιλλέα Φαρσάλων στις 06/08 στα Φάρσαλα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις