«Παίζει» για Νίκη ο Καραγιαννίδης!

Τέλος στη φημολογία που υπήρξε τις περασμένες ημέρες περί δανεισμού του, έβαλε ο Τέλης Καραγιαννίδης ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λύσης του συμβολαίου του και μετακόμισης στη Νίκη Βόλου.

Ο νεαρός μπακ – χαφ των Φαιάκων με δηλώσεις του στο «Ράδιο Επτάνησα» κατέστησε σαφές ότι από την πλευρά του δεν υπάρχει επιθυμία για δανεισμό, προσθέτοντας παράλληλα ότι και απ’ την πλευρά της ΠΑΕ δεν γνωρίζει να υπάρχει ανάλογη πρόθεση.
Με δεδομένο το γεγονός πως ο Καραγιαννίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Φαίακες, είτε μένει στο ρόστερ, είτε θα κληθεί να λύσει τη συνεργασία του, προκειμένου, κατόπιν, να πάει, ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η λύση της συνεργασίας αποτελεί μια ρεαλιστική προοπτική, απ’ τη στιγμή που ο παίκτης δύσκολα θα πάρει τη νέα σεζόν, στη Super League ικανοποιητικό αριθμό αγώνων με την Κέρκυρα, ενώ, από την άλλη, έχει ήδη στα χέρια του άλλες προτάσεις. Μια από τις πιο ελκυστικές είναι από τη Νίκη Βόλου. Είναι ομάδα επίσης Super League, αλλά εκεί θα έχει εξασφαλισμένο περισσότερο χρόνο συμμετοχής, λόγω ότι οι Βολιώτες δεν έχουν αδειοδοτηθεί και είναι υποχρεωμένοι να προχωρήσουν σε μεταγραφές παικτών κάτω από 24 ετών
Corfusports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις