“\u0398\u03b1 \u03b5\u03ba\u03c0\u03bb\u03b1\u03b3\u03bf\u03cd\u03bd \u03bc\u03b5 \u03c4\u03bf\u03bd \u03ba\u03cc\u03c3\u03bc\u03bf \u03c4\u03b7\u03c2 \u039d\u03af\u03ba\u03b7\u03c2 \u03c3\u03c4\u03b7 \u03a3\u03bf\u03cd\u03c0\u03b5\u03c1 \u039b\u03b9\u03b3\u03ba”

Στο BlueStarFM και στον Κώστα Παρίση μίλησε ένας εκ των πρωταγωνιστών της πορείας ανόδου της Νίκης Βόλου και νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Άρης Σοϊλέδης. Ο μπακ χαφ των πρωταθλητών αναφέρθηκε στις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησε στο Βόλο, στη μετακίνησή του στην ΑΕΚ, στους στόχους της νέας του ομάδας ενώ δεν παρέλειψε να στείλει φιλάκια από Νέα Ιωνία…
Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Άρη Σοϊλέδη στο ραδιόφωνο του BlueStarFM:

Η πρώτη επαφή, ο τραυματισμός και η επάνοδος…
«Η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά για μένα αφού χρειάστηκε να κάνω μία αρθροσκόπηση και παρέμεινα εκτός αγωνιστικής δράσης ενάμιση μήνα. Όμως χάρη στο ιατρικό επιτελείο επανήλθα δριμύτερος και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτό. Ο κ. Τζαναβάρας με παρότρυνε να έρθω το καλοκαίρι στην ομάδα και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Μου εξήγησε πως είναι μία ομάδα με καλό ρόστερ και με στόχο την Α’ Εθνική. Το σκέφτηκα και έκανα, όπως αποδείχθηκε, την καλύτερη επιλογή. Πετύχαμε το στόχο της ανόδου και ο κόσμος εδώ μας χάρισε μοναδικές στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα. Θα ήθελα να θυμούνται για πάντα τα όσα κάναμε για την ομάδα. Την αγάπη του κόσμου την εισπράττω και σήμερα όπου οι φίλοι της Νίκης μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα».

Ήμασταν οι καλύτεροι…
«Το μόνο που φοβόμουν στην ομάδα ήταν ο κακός μας εαυτός. Αγωνιστικά πίστευα πως έχουμε την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Αυτό που χάσαμε κάποια στιγμή ήταν η καλή ψυχολογία».

Για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου
«Αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ήταν ότι παρά την κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες του Βόλου, ποτέ κανείς φίλαθλος του Ολυμπιακού δεν μας ενόχλησε στην προσωπική μας ζωή. Το μόνο που μας έλεγαν ήταν ας κερδίσει ο καλύτερος. Μπορεί στο γήπεδο να ήμαστε αντίπαλοι όμως εκτός ήταν όλα καλά».

Για το ματς στο ΕΑΚ
«Την ημέρα του αγώνα στο ΕΑΚ, ήμασταν ενθουσιασμένοι από την ώρα που φύγαμε από το ξενοδοχείο “Valis” για το στάδιο. Βλέπαμε πως ο κόσμος ζούσε γι’ αυτό το παιχνίδι. Το γήπεδο ήταν γεμάτο, μία καυτή ατμόσφαιρα, μας έβριζαν, αυτό δεν ήταν κακό για μας, αφού μας ντόπαρε ψυχολογικά. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε γεμάτα γήπεδα».

Για τον Βοσνιάδη
«Ο κ. Βοσνιάδης μας «έφτιαχνε» ψυχολογικά και μας έκανε να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο έτοιμοι να παίξουμε «μπουνιές». Θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό. Μας έδωσε την ψυχολογία που έπρεπε για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου και της πρωτιάς».

Το μυστικό της επιτυχίας
«Το μυστικό της επιτυχίας ήταν τα καλά αποδυτήρια, ο κόσμος και το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης. Βέβαια, χωρίς δουλειά δεν γίνεται τίποτα και σίγουρα γίνονταν πολύ συστηματική και σωστή δουλειά».

Για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ
«Είχα ακούσει για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ όμως εγώ κοιτούσα μόνο τη Νίκη και το πώς θα καταφέρουμε να πιάσουμε τους στόχους μας. Η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη όταν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον στόχο και μετά ήρθε η μετακίνησή μου στην ΑΕΚ που έγινε με μεγάλη χαρά. Η πρώτη επικοινωνία έγινε με τον κ. Λυμπερόπουλο όπου όλα πήγαν καλά. Μετά μίλησα με τον Ανδρέα Πάτση, ο οποίος όταν του είπα πως θέλω να πάω δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα, αντιθέτως μου ευχήθηκε καλή επιτυχία».

Το ευχαριστώ στην οικογένεια της Νίκης Βόλου
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο που λέγεται Νίκη Βόλου, διοίκηση, παίκτες, κόσμο, άπαντες».

“Θα εκπλαγούν με τον κόσμο της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ
«Επειδή πολλοί με ρωτάνε για τη Νίκη Βόλου, τους λέω πάντα για τον κόσμο και τους λέω πως θα εκπλαγούν με αυτόν τον κόσμο που θα δουν τον όγκο, τον παλμό, την αγάπη τους. Δεν θα ξεχάσω στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή όταν το ματς έληξε, έβλεπα στις κερκίδες από δίχρονα παιδάκια μέχρι ηλικιωμένους 90 χρονών. Τρομερό συναίσθημα.
Οι παίκτες που ανεβάσαμε την ομάδα στην Α’ Εθνική θα το ξαναπώ πως είμαστε ευλογημένοι γι’ αυτό που ζήσαμε».

Για τον Ανδρέα Πάτση
«Ο Ανδρέας Πάτσης ήταν πάντα δίπλα μας. Τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις του. Αυτός είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για να πάει μία ομάδα ψηλά».

Προσωπικοί και συλλογικοί στόχοι
«Στόχος μου είναι να κάνω μία καλή χρονιά με την ΑΕΚ και η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει στη Σούπερ Λιγκ, όπου θα διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει. Σίγουρα για μένα ο στόχος της Εθνικής ομάδας είναι στο πίσω μέρος του μυαλού μου».

“Φιλάκια από Νέα Ιωνία
«Επειδή κάτι που έγραψα έγινε η ατάκα της χρονιάς, θα κλείσω μ’ αυτό: Φιλάκια από Νέα Ιωνία!»

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις