Αποκλειστικό: Βολιώτης επιχειρηματίας ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό Β.

Από τις 13 Ιουνίου, όταν ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης έκανε γνωστή την απόφαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου να παραιτηθεί και να παραχωρηθούν οι μετοχές της εταιρείας δωρεάν σε όποιον αξιόλογο επιχειρηματία θελήσει να αναλάβει την ΠΑΕ και να αναμιχθεί με τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου, υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων της…

…ομάδας για το μέλλον του συλλόγου.
Την περασμένη Δευτέρα (16/6) υπήρξε συνάντηση των κ.κ. Δημήτρη Καραγιάννη και Γιώργου Βαρούτσικου με τον πρόεδρο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, κ. Νίκο Τσεκούρα, στον οποίο δόθηκαν εγγράφως οι παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ, με τον Ερασιτέχνη να λαμβάνει την εξουσιοδότηση να κάνει τις συζητήσεις και επαφές με όποιον ή όποιους ενδιαφερθούν να αναλάβουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr, Βολιώτης επιχειρηματίας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναλάβει την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (το όνομά του δεν μπορεί ακόμη να αποκαλυφθεί) και έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο Δευτέρα (23/6) πρόκειται να υπάρξει καθοριστική συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, στην οποία θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το τοπίο.
Είναι λογικό, εφόσον το ενδιαφέρον είναι σοβαρό, ο εν λόγω επιχειρηματίας να ζητήσει να πληροφορηθεί, μέσω του νομικού του συμβούλου, τι ακριβώς ισχύει, αν οι μετοχές πωλούνται ή παραχωρούνται (ο κ. Καραγιάννης είχε τονίσει πως οι μετοχές δίνονται δωρεάν) και παράλληλα να έχει εικόνα για το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει στην ΠΑΕ.
Αν το άνοιγμα δεν είναι μεγάλο, έτσι ώστε να μπορεί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να σηκώσει το οικονομικό βάρος και από τη στιγμή που η πρόταση προέρχεται από σοβαρό επιχειρηματία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, όσον αφορά τα διοικητικά της ΠΑΕ και η ομάδα να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο. Ες αύριο λοιπόν τα σπουδαία…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις