Πρωταθλητές οι Παίδες της Νίκης στο τουρνουά του Μαραθώνα

Δυνατές συγκινήσεις επιφύλαξε η τελευταία ημέρα των αγώνων στο καλοκαιρινό τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου “Πέτρος Τσακανίκας” που διεξήχθη στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία της κατέκτησε η ομάδα Παίδων (γεν. 1999-2000) της Νίκης Βόλου. Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στα πέναλτι η Βολιώτικη ομάδα επικράτησε του Θησέα Νέας Μάκρης με 5-3 (κανονική διάρκεια 2-2). Τα τέρματα για τη Νίκη Βόλου σημείωσαν οι Ματθαίου και Σφοδυλιάς, ενώ τα πέναλτι εκτέλεσαν οι Νινιζόπουλος, Ματθαίου, Βουρδάκης, Δημουλάς και Τσιανάκας τα οποία ήταν όλα εύστοχα.

Οι Παμπαίδες (γεν. 2001-2002) της Νίκης Βόλου έφτασαν στον τελικό μετά από μία καλή πορεία στους αγώνες του ομίλου τους και αντιμετώπισαν την ομάδα του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης. Η Αθηναϊκή ομάδα ήταν η νικήτρια με 2-0, με τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου να τα δίνουν όλα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Η αποστολή της Νίκης Βόλου επιστρέφει απόψε το βράδυ με κύπελλα και μετάλλια στις αποσκευές της αλλά και με πολλές καινούργιες εμπειρίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις