Τον Δίπλαρο και …τα μάτια μας

Όλη η Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες χειροκρότησε και αποθέωσε τα χρυσά παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου στο Βόλο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων μπάσκετ. Η ΑΕΚ από τη δική της πλευρά θεωρούσε-και όχι άδικα- τον Νίκο Δίπλαρο, ως μεταγραφή-επένδυση  για το μέλλον.

Μόλις όμως ο 18χρονος καλαθοσφαιριστής με…

…την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό του εφήβου δήλωσε πως βλέπει την ΑΕΚ ως σκαλοπάτι για μια μελλοντική μεταγραφή σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό έγινε ξαφνικά persona non grata στα ΑΕΚτσήδικα στέκια, με τον κόσμο να… ζητάει το κεφάλι του.

Η ΑΕΚ με συνοπτικές διαδικασίες, τον καλεί σε απολογία με κινδυνο να του δείξει την πόρτα της εξόδου. Τόσο απλά…Επειδή ένα παιδί, τόλμησε να μιλήσει για το μελλοντικό του όνειρο, ξαφνικά από “έφηβος-χρυσάφι” στήθηκε με την πλάτη στον τοίχο κι έγινε αποδιοπομπαίος τράγος.

Η γενιά των πρωταθλητών Ευρώπης, του Παπαγιάννη, του Χαραλαμπόπουλου, του Δίπλαρου κι όλων των άλλων παιδιών, μας γέμισαν ελπίδες για κατι πολύ καλό στο μέλλον. Αυτά τα χρυσά παιδιά του ελληνικού μπάσκετ, οφείλουν όλοι να τα προστατέψουν και να τα κρατήσουν μακριά από οπαδικές υστερίες. Η νέα γενιά μπορεί και πρέπει να εκφράζει την άποψή της χωρίς να φοβάται την “τιμωρία”. Μόνο έτσι θα υπάρξει ελπίδα…Γι’ αυτό λοιπόν τον Δίπλαρο και τα μάτια μας…

 goalkeeper για το goalpost.gt

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις