Πανηγυρικά ο Ο.Υ.Κ.Β. στα τελικά του Μίνι Παίδων πόλο

Πανηγυρικά με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια ο Ο.Υ.Κ.Β. προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων. Οι αγώνες για την β’ φάση του 5ου ομίλου διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας. Η Νίκη, η οποία μετείχε στον ίδιο όμιλο κατέλαβε την 4η θέση, ενώ δεύτερος ήταν ο…

…Ν.Ο. Λάρισας, ο οποίος προκρίθηκε στα τελικά πίσω από τον Ο.Υ.Κ.Β.
Ο Ο.Υ.Κ.Β. κατέλαβε επιβλήθηκε με 16-4 της Νίκης στο βολιώτικο ντέρμπι, ενώ ακολούθησαν οι επιτυχίες σε βάρος του Πύρρου Ιωαννίνων με 11-5 και του ΝΑΣ Ημαθίας με 13-2 και του Ν.Ο. Λάρισας με 12-5.
Η Νίκη, όπως προαναφέραμε, κατέλαβε την 4η θέση. Οι «κυανόλευκοι» έχασαν 16-4 από τον Ο.Υ.Κ.Β, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκαν από τον ΝΑΣ Ημαθίας με 14-8 και τον Ν.Ο. Λάρισας με 11-5. Στο τελευταίο της παιχνίδι η Νίκη επικράτησε του Πύρρου Ιωαννίνων με 8-4.
Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου:
Ο.Υ.Κ.Β. (προπονητές Γιώργος Ντόνας, Θωμάς Μεφσούτ): Κωνσταντίνος Νάσιος, Αλέξανδρος Νασιάκος, Χρήστος Κουφιδάκης, Βασίλης Βλιώρας, Γιάννης Μαρινάγης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Παναγιώτης Τέκος, Κωνσταντίνος Γκουτζηγιάννης, Λευτέρης Μπένης, Απόστολος Γαργαλέτσος, Απόστολος Αποστολίδης, Νικηφόρος Γαλάνης, Μάρκος Ντόνας, Θύμιος Νασιάκος, Μιλιάνο Καραγιάννης.
ΝΙΚΗ (προπονητής Ιάσων Λέτσιος): Μάριος Αγραφιώτης, Γιάννης Αχλαδιώτης, Αντώνης Αντωνιάδης, Μάριος Βάτσιος, Θάνος Δαλίδης, Αποστόλης Γιαννουσάς, Γιάννης Γκανάτσιος, Δημήτρης Γκανάτσιος, Λεωνίδας Κουτσούκης, Στέλιος Μακούχας, Ιωάννης Μίχος, Κώστας Μπρουσοβάνας, Γιώργος Τσίχλας, Στράτος Τσίχλας, Πολυχρόνης Χατζής, Λεωνίδας Χατζής, Μανώλης Γκατσούνας, Κώστας Παγωνόπουλος.

Τα αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα του 5ου ομίλου στη β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων είναι τα εξής:
ΝΑΣ Ημαθίας-Ν.Ο. Λάρισας 9-10
Ο.Υ.Κ.Β.-Νίκη 16-4
Νίκη-ΝΑΣ Ημαθίας 8-14
Πύρρος-Ο.Υ.Κ.Β 5-11
Ν.Ο. Λάρισας-Νίκη 11-5
ΝΑΣ Ημαθίας-Πύρρος 15-3
Πύρρος-Ν.Ο. Λάρισας 3-15
Ο.Υ.Κ.Β.-ΝΑΣ Ημαθίας 13-2
Νίκη-Πύρρος 8-4
Ν.Ο. Λάρισας-Ο.Υ.Κ.Β. 5-12

Η βαθμολογία
(τελική)
1. Ο.Υ.Κ.Β. 52-16 12
2. Ν.Ο. Λάρισας 41-29 9
3. ΝΑΣ Ημαθίας 40-34 6
4. Νίκη 25-45 3
5. Πύρρος 15-49 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις