Από τη διαιτησία ως την πασαρέλα (photos & video)

Συνδυάζονται το ποδόσφαιρο, οι φωτογραφίσεις και το σχολείο; Ρωτήστε τη Δήμητρα Παίδαρου, η οποία από πολύ μικρή μπήκε στα βαθιά. Η νεαρή Γιαννιώτισσα έκλεψε την παράσταση στο διαφημιστικό σποτάκι του ΠΑΣ Γιάννινα για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν και μίλησε στο Sport24.gr για τη σχέση της με το ποδόσφαιρο και όχι μόνο.

 

Το διαφημιστικό στον ΠΑΣ Γάννινα για τα διάρκειας ξεκίνησε μέσω κάποιων παραγόντων του ΠΑΣ. Μου είπαν να συμμετέχω επειδή αγαπάω την ομάδα, τη στηρίζω, γνωρίζω ποδοσφαιριστές, προπονητές και όλη την οικογένεια της ομάδας. Με επέλεξαν επειδή είμαι κοντά. Ήμασταν εγώ, άλλες 3 κοπέλες και μερικοί Γιαννιώτες ποδοσφαιριστές. Τα δύο κορίτσια εργάζονται στην ΠΑΕ και η τρίτη κοπέλα ασχολείται με φωτογραφήσεις” αναφέρει αρχικά για το πώς πήρε μέρος στο διαφημιστικό σποτάκι, που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Το γήπεδο των “Ζωσιμάδων” είναι… δεύτερο σπίτι της, αφού από πολύ μικρή πήγαινε σε αυτό έχοντας γευτεί και χαρές και πίκρες με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκείνος που τη μύησε ήταν ο πατέρας της, ενώ δεν άργησαν σταδιακά να τη μάθουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές αποκαλώντας τη γούρι της ομάδας.

Από μικρή είμαι στα γήπεδα με τον μπαμπά μου, ο οποίος έπαιζε ως τερματοφύλακας. Ακολουθεί τώρα και ο αδερφός μου ως τερματοφύλακας. Κι όταν σου κολλήσει το μικρόβιο κάποιος μετά δύσκολα ξεκολλάς. Κάπως έτσι. Πήγαινα από μικρή στον ΠΑΣ και συνεχίζω να στηρίζω την ομάδα.

 

Λόγω της συνολικότερης επιρροής από το περιβάλλον της, στο οποίο υπάρχουν και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου, αποφάσισε να μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο. Ποιο είναι το πόστο που επέλεξε; Η διαιτησία και μέσω του Sport24.gr εξηγεί το πώς προέκυψε αυτό.

Είχα μάθει ότι θα γίνει ένα συνέδριο διαιτησίας στην πόλη και αυτό συμβαίνει σπάνια. Παρακολούθησα τα μαθήματα. Ήθελα να μπω στο χώρο μ’ αυτή την ιδιότητα κι επειδή είμαι από μικρή στα γήπεδα δε μου φτάνει να είμαι απλή φίλαθλος. Πήρα το πτυχίο, τώρα κλείνω τα 17 και τώρα θα με δηλώσουν. Έχω κάνει πρακτική σε παιδάκια και πήρα μία πρώτη γεύση.

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι μόνο από το συγκεκριμένο πόστο έχει σκεφτεί ότι θα μπορούσε να μείνει κοντά στο ποδόσφαιρο: Εκτιμώ ότι από το πόστο της διαιτησίας θα προσπαθήσω να τα πάω όσο καλύτερα και να εξελιχθώ. Στόχος μου είναι η Super League. Δεν νομίζω ότι με ενδιέφερε κάτι άλλο. Αυτό γνωρίζω κι αυτό θα κάνω. Στην πρακτική σε δοκιμάζουν σε όλα τα πόστα και μετά σε βάζουν όπου είσαι καλύτερος. Εγώ στην πρακτική ήμουν επόπτης.

 

 

Τα ενδιαφέροντά της, όμως δε σταματούν εκεί. Μένει ένας χρόνος για να τελειώσει το σχολείο, ενώ ήδη έχει κάνει τις πρώτες της φωτογραφήσεις. Επιπλέον, είχε προτάσεις και στην Αθήνα για φωτογραφήσεις το καλοκαίρι, ενώ συμμετείχε πρόσφατα και σε επίδειξη μόδας στα Γιάννενα, όπου μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Είμαι ακόμα μαθήτρια του λυκείου. Έχω άλλη μία χρονιά για να αποφοιτήσω. Δε σκέφτομαι να δώσω Πανελλήνιες όπως τα περισσότερα παιδιά. Τα όνειρά μου είναι αφού τελειώσω να κυνηγήσω τη διαιτησία. Σκέφτομαι να σπουδάσω αισθητικός. Δουλεύω παράλληλα και σ’ ένα από τα καλύτερα μαγαζιά των Ιωαννίνων, το οποίο είναι εδώ και 26 χρόνια. Είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Στον ελεύθερό μου χρόνο κάνω φωτογραφήσεις και διαφημιστικά γιατί μου αρέσει κι αυτό.

 

Όσο για το πώς προλαβαίνει τα πάντα η απάντησή της είναι αφοπλιστική: Αν υπάρχει θέληση πιστεύω ότι όλα μπορείς να τα προλάβεις. Τα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι δικαιολογίες. Τα αγαπάω και γι’ αυτό και προχωράω.

Σκεπτόμενη το μέλλον της δε βγάζει εκτός το ποδόσφαιρο. Θέλει να πάει ψηλά στη διαιτησία και παράλληλα να το συνδυάσει με την άλλη της αγάπη, την αισθητική, ενώ δε φοβάται όσα μπορεί να συναντήσει στα γήπεδα. Ένα από τα όνειρά μου είναι να πάω ψηλά στη διαιτησία. Δε φοβάμαι, πιστεύω ότι θα μπορώ να επιβληθώ στους παίκτες όταν χρειάζεται. Δε με ενδιαφέρει το πώς θα αντιδρούν, εγώ θα κάνω σωστά τη δουλειά μου. Παράλληλα θέλω να ασχολούμαι με τη αισθητική για να έχω κάτι σίγουρο. Μεγαλύτερο όνειρο μου είναι να κάνω οικογένειά και παιδιά.

 

Τέλος, ως οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορεί να ξεχάσει την προπέρσινη ονειρική σεζόν της ομάδας, ενώ αισιοδοξεί για την επόμενη χρονιά. Η καλύτερη στιγμή που έχουμε βιώσει ήταν η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ. Δεν είχαμε πάρει αδειοδότηση και γι’ αυτό δεν παίξαμε στην Ευρώπη. Τελικά μας έριξε ψυχολογικά, στενοχωρηθήκαμε πολύ. Φέτος θα είμαστε κοντά στην ομάδα. Περιμένω να μπουν υψηλοί στόχοι για τη νέα χρονιά, να δούμε πάθος και θέληση. Τότε θα έχουν τη στήριξή μας. Εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα τους. Γενικά είμαι αισιόδοξη.

 

sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις