Με Γιαννούτσο στο τιμόνι η Ιωλκός

Ο Άρης Γιαννούτσος είναι ο νέος προπονητής του Α.Σ. Ιωλκός για την περίοδο 2014-2015, μετά από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. Ευχαριστεί δε τον Γιάννη Κοντοβά και την Αριάδνη Χανδέλη για την επιτυχημένη μαζί τους συνεργασία σε όλους τους τομείς την περίοδο που ολοκληρώθηκε, με αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας…

…στην Α΄ κατηγορία. Η καλή συνεργασία αποτελεί για τους ανθρώπους της Ιωλκου προσύμφωνο νέας συνεργασίας στο μέλλον, όταν εξαλειφθούν τα εμπόδια που υπάρχουν σήμερα. Η καλή συνεργασία με τον Άρη Γιαννούτσο την περίοδο 2012-2013 ήταν και ο λόγος που οι δυο πλευρές συμφώνησαν για τη νέα περίοδο.
Τον Άρη Γιαννούτσο παρουσίασαν τα μέλη του Δ.Σ. στους ποδοσφαιριστές, όπου καθορίστηκαν οι στόχοι για τη νέα χρονιά και ορίστηκε η έναρξη της προετοιμασίας. Τα μέλη του Δ.Σ., με αφορμή τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς στη χρονιά που πέρασε, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να προσέξουν το θέμα της υγείας τους επαναλαμβάνοντας τις ιατρικές εξετάσεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας, ενώ σε συνεργασία θα προχωρήσουν και σε ομαδική ασφάλιση για τραυματισμούς. Για το θέμα αυτό καλούν σε συνεργασία και όσα άλλα σωματεία ενδιαφέρονται για να επιτευχθούν καλύτεροι όροι με τις ασφαλιστικές εταιρίες. (τηλ. επικοιν. Στάθης Σφέτσος 6973937504 – 2421063383 ).

Η γενική συνέλευση
Το Δ.Σ. αποφάσισε η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της ομάδας να γίνει τη Δευτέρα 7 Ιουλίου στις 5μ.μ., στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου Ιωλκού (Ανακασιά) . Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα γίνει στον ίδιο τόπο, την ίδια μέρα στις 6 μ.μ. Μετά το πέρας της Γ.Σ. θα ακολουθήσει η εκλογή του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής που θα διαρκέσει μέχρι τις 9.00 μ.μ. Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν στην Εφορευτική Επιτροπή μετά την εκλογή της.
Θέματα: Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Τοποθετήσεις μελών.
Ψηφοφορία επί του απολογισμού.
Εκλογές.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ. έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις