Ένα χρυσό και ένα χάλκινο η Απλαντή στο Πανελλήνιο

Στις 20, 21 και 22 Ιουνίου στο κολυμβητήριο του Αλίμου, διεξήχθη το 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών. Στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και η Βολιώτισσα Στελλίνα Απλαντή, της Ολυμπιάδα 73, η οποία αν και αγωνίζεται λόγω της μικρής της ηλικίας στη κατηγορία Νεανίδων, κατέκτησε 1 Χρυσό και 1 Χάλκινο μετάλλιο, τα οποία είναι τα πρώτα της μετάλλια σε Θερινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, στη σκυταλοδρομία 4 Χ 200 ελεύθερο η Ολυμπιάδα 73 κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο με τις Γιαρένη Θεοδώρα 2.03, Απλαντή Στελλίνα 2.07, Σταματάκη Ανδριάννα 2.10, Γιαρένη Αφροδίτη 2.06, στα 400 ελεύθερο κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 4.23.72, επίδοση που είναι νέο ατομικό ρεκόρ και βελτίωση της προηγούμενης καλύτερης δικής της επίδοσης, της κατηγορίας Νεανίδων.

Τα αποτελέσματα δικαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη Στελλίνα Απλαντή και τον προπονητή της και προπονητή της Νίκης Βόλου κο Στάθη Μέμο, δίνοντας τους τη δύναμη να συνεχίσουν την επίπονη προσπάθεια τους καθημερινά στη πισίνα, μέχρι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών που θα γίνει στις 25, 26 και 27 Ιουλίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις