Νέα συνάντηση στο Βόλο Τσεκούρα-Πλεξίδα

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Volos 9.86 και την πρωινή εκπομπή η «Τρόικα των Σπορ» μίλησε σήμερα το πρωί (26/6) ο νέος δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος. Ο κ. Μπέος με την ιδιότητα του δημάρχου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νίκο Τσεκούρα, για να…

…ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα που έχει να κάνει με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και για τις επαφές που έχει ο Ερασιτέχνης.
Ο κ. Μπέος τόνισε πως υπάρχει σοβαρή πρόταση από τον κ. Βαγγέλη Πλεξίδα, ο οποίος συναντήθηκε με τον κ. Τσεκούρα στο Βόλο, ενώ αύριο Παρασκευή θα υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών, παρουσία και των νομικών του κ. Πλεξίδα.
Επίσης, ο νέος δήμαρχος Βόλου τόνισε πως υπάρχει και μια ακόμη πρόταση από Έλληνα επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στη Συρία, την οποία έφερε προς συζήτηση στους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη ο πρώην δήμαρχος Βόλου κ. Αλέκος Βούλγαρης. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει ζητήσει μάλιστα συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ερασιτέχνη στην Αθήνα.
Το θέμα που έχει να κάνει με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα, ενώ στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι παραπάνω κινήσεις, υπάρχει και τρίτη λύση, προκειμένου ο Ολυμπιακός να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο, η ΠΑΕ να λειτουργήσει αρμονικά και να τεθεί επί τάπητος ο σχεδιασμός της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις