Πρωτιά για Ψιλιώτη στην Κρήτη (video)

Πρωτιά για τον βολιώτικο μηχανοκίνητο αθλητισμό περιελάμβανε η Ανάβαση Ομαλού στην Κρήτη, με τον Κώστα Ψιλιώτη να τερματίζει στον ταχύτερο χρόνο και να παίρνει την πρώτη θέση στην κατηγορία του (Ε11) και την 3η θέση στη γενική κατάταξη της ΕΕ ανεβάζοντάς τον στο βάθρο των νικητών. Ο Βολιώτης οδηγός με δηλώσεις του στην τηλεόραση του ASTRATV ανέφερε πως ήταν ένας δύσκολος αγώνας λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έδωσε το επόμενο ραντεβού στην Ανάβαση Πορταριάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Ψιλιώτη αλλά και το βίντεο του αγώνα όπως το κατέγραψε η incar κάμερά του :

«Ήταν δύσκολος αγώνας γιατί ο δρόμος γλιστρούσε πάρα πολύ. Τελικά όμως πήγαμε καλά και τα καταφέραμε. Αντιμετωπίσαμε επιτυχώς και το πρόβλημα με τα λάστιχα και όλα καλά. Κερδίσαμε και γυρίσαμε. Τέλος καλό».

Για το βαθμό δυσκολίας της διαδρομής: «Αν εξαιρέσουμε πως γλιστρούσε πολύ, η διαδρομή μπορώ να πω πως ήταν εύκολη»

 

Παρακολουθήστε την θεαματική ανάβαση, ακούγοντας παράλληλα τα ατελείωτα άλογα να χλιμιντρίζουν, μέσα από την in camera του αυτοκινήτου του Κώστα Ψιλιώτη:

 

 

Ανάβαση Ομαλού

Posted by κωστας ψιλιωτης

 

Για τη συνέχεια: «Πάνω απ’ όλα να είμαστε καλά και να μπορούμε να τρέχουμε και στους αγώνες. Επόμενος αγώνας είναι η ανάβαση Πορταριάς που ευελπιστώ να πάω καλά και γιατί όχι να μην κερδίσω την κατηγορία μου».

Το “ευχαριστώ” του Ψιλιώτη στον χορηγό του: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στο χορηγό μου, τον Νίκο Καραλή (Πρατήριο Υγρών Καυσίμων AEGEAN– Λαρίσης 216), που χωρίς αυτόν φέτος δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα».

Η συνέντευξη και το ρεπορτάζ του ASTRA TV

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις