Άνοιξε η αυλαία στο πρωτάθλημα των δικηγόρων

Άνοιξε η αυλαία της τελικής φάσης του 30ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου δικηγορικών συλλόγων, η οποία διεξάγεται στα γήπεδα της Μαγνησίας με τη συμμετοχή 12 ομάδων. Στα παιχνίδια της πρεμιέρας την πιο μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσε ο Σόλων συντρίβοντας με 5-1, Αναλυτικά σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:…

Σόλων-Καλαμάτα 5-1
Δράκων-Λάρισα 1-0
Αριστοτέλης-Ροδόπη 2-0
Πειραιάς-Κατερίνη 2-1
Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα Σάββατο (28/6) με τέσσερα παιχνίδια, μεταξύ αυτών είναι και το ματς που δίνει ο δικηγορικός σύλλογος Βόλου με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Πειραιά. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 18.45 στο ΕΑΚ και είναι για τον Δ’ όμιλο. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Βοηθητικό ΕΑΚ Βόλου, 18.45, Καλαμάτα-Αρμενόπουλος/Μ. Αλέξανδρος (Α’ όμιλος).
Γηπ. Καναλίων, 20.00, Ροδόπη-Ιωάννινα (Β’ όμιλος).
Γηπ. Αερινού, 18.45, Λάρισα-Ηράκλειο (Γ’ όμιλος).
ΕΑΚ Βόλου, 18.45, Πειραιάς-Βόλος (Δ’ όμιλος).
Το βράδυ της Παρασκευής (27/6) η οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος παρέθεσε δεξίωση σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες στο «Ξενία» Πορταριάς. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Κωστούλας, για τη μεγάλη του προσφορά στο άθλημα, ο δικηγόρος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Β. Σωτήρης Γκανάτσιος, ενώ βραβεύτηκε και η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης Βόλου για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις