Στην 5η θέση το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης εφήβων ο Μαυρίδης

Σπουδαία διάκριση σημείωσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων ο Χρήστος Μαυρίδης. Ο αθλητής του Παλαιστικού Ομίλου Βόλου κατέλαβε την πέμπτη θέση μετά από εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. Την καλύτερη εμφάνιση από την ελληνική ομάδα πραγματοποίησε ο Χρήστος Μαυρίδης καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στην…

…κατηγορία των 120 κιλών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο φιλοξενήθηκε στην πόλη Κατοβίτσε της Πολωνίας.
Ο Βολιώτης πρωταθλητής αγωνίστηκε στην ελευθέρα πάλη και πέτυχε τρεις νίκες, ενώ υπέστη μία ήττα από τον Ούγγρο αντίπαλό του στα τελευταία δευτερόλεπτα του μεταξύ τους αγώνα για την τρίτη ή την πέμπτη θέση.
Η Εθνική ομάδα έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων με τους παρακάτω πρωταθλητές: Κατηγορία 60 κιλών 18η θέση ο Φώτης Παπαδάκης του Άτλαντα Καλλιθέας, κατηγορία 66 κιλών 17η θέση ο Κύριλλος Μπινεομπάουμ του Πολυνίκη Μοσχάτου, κατηγορία 74 κιλών 13η θέση ο Βασίλης Γκότσης του Αγίου Γεωργίου Σερρών, κατηγορία 84 κιλών 12η θέση ο Παύλος Σωτηριάδης του Ζυγού Καβάλας, κατηγορία 96 κιλών 14η θέση ο Θανάσης Καπαθανασίδης του Πολυνίκη Ταύρου και φυσικά ο Χρήστος Μαυρίδης του ΠΑΟΒ, που κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία 120 κιλών, όπως προαναφέραμε.
Ο επόμενος στόχος του Χρήστου Μαυρίδη είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πάλης στην άμμο (beach wrestling). Εκεί ο Παλαιστικός Όμιλος Βόλου θα συμμετάσχει με τρεις αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 3 ως τις 7 Ιουλίου 2014 στην παραλία της Κατερίνης.
Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 250 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, όπως αναφέρει και η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις