Πλήρη δράση στο Κύπελλο της ΕΣΚΑΘ

Η 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ διεξάγεται σήμερα Σάββατο 26/9 με πλήρη δράση και στους δύο ομίλους, όπου λαμβάνουν μέρος οι ομάδες της Μαγνησίας. Στον 1ο όμιλο η Νίκη με το… καλημέρα φρόντισε να δείξει την ισχύ της επικρατώντας της ΑΕΒΔ με 67-49. Σήμερα στις 6 μ.μ. στο κλειστό του Αλμυρού θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες της απέναντι στην τοπική ομάδα, η οποία φέτος παρουσιάζεται ανανεωμένη σε σχέση με πέρσι.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Ανάληψη παίζει στις 17.00 στο κλειστό Ν. Ιωνίας με την ΑΕΒΔ. Στην πρεμιέρα οι «κυανέρυθροι» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στο συγκρότημα του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη με 83-59, ενώ και σήμερα απέναντι στους «πορτοκαλί» θεωρούνται φαβορί.
Στο 2ο γκρουπ ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στους Νέους Αθλητές Νίκης (90-47), ενώ το ίδιο εύκολο έργο αναμένεται να έχει και απέναντι στον Ίωνα σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του ΕΑΚ. Επίσης στις 19.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας οι Νέοι Αθλητές Νίκης υποδέχονται τον Γ.Σ. Βόλου. Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κύπελλο ΕΣΚΑΘ
Σάββατο 26/9
1ος όμιλος
Κλ. Αλμυρού 18.00 Γ.Σ. Αλμυρού-Νίκη, διαιτητές: Τσουμαχίδης, Μπουγλός Ι., γραμματεία: Μαρούσος, Βελεντζάς.
Κλ. Ν. Ιωνίας 19.00 ΑΕΒΔ-Ανάληψη, διαιτητές: Δεσλής, Παριανόπουλος, γραμματεία: Πεγιούκα, Θωμά.
2ος όμιλος
Κλ. Ν. Ιωνίας 17.00 Ν.Α. Νίκης-Γ.Σ. Βόλου, διαιτητές: Παριανόπουλος, Μπουγλός Π., γραμματεία: Θωμά, Πεγιούκα.
ΕΑΚ Βόλου 17.00 Ίωνας-Ολυμπιακός Β., διαιτητές: Τζαφλέρης, Καντερές, γραμματεία: Πολύζου, Τσιργούλα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις