Θέλει να μπει με το «δεξί» ο Ρήγας (pregame)

Ο Ρήγας Φεραίος θα αγωνιστεί σήμερα (Κυριακή, 27/9) στη Φιλιππιάδα απέναντι στον τοπικό Εθνικό, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις τέσσερις και μισή το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλιππιάδας στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Ρήγας Φεραίος θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. Παρά τις όποιες δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του Λάκη Μπακάλη στο παιχνίδι, θα παίξει με πάθος και δύναμη, ώστε να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα, που θα τις αποφέρει τον ένα ή και τους τρεις βαθμούς.

Η Φιλιππιάδα τερμάτισε πέρσι στην 8η θέση του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, συγκεντρώνοντας 3 βαθμούς λιγότερους από την ομάδα του Βελεστίνου. Στο γήπεδο της ηττήθηκε ελάχιστες φορές και δίκαια είχε χαρακτηριστεί η έδρα της τότε ως μία από τις πιο δυνατές του πρωταθλήματος. Σημαντικό κρίνεται να αναφέρουμε ότι και στις δύο αναμετρήσεις τους στο περσινό πρωτάθλημα, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Λάκης Μπακάλης συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του, τους εξής ποδοσφαιριστές: Αποστόλη Κεφαλά, Βασίλη Τσουμπέκο, Δημήτρη Χατζηαθανασίου, Παναγιώτη Γούτσιο, Κωνσταντίνο Γουτούλη, Κωνσταντίνο Γεωργατζή, Σπύρο Γκάγκα, Νίκο Βουραζέρη, Χρήστο Σπαθή, Γιώργο Χατζή, Γιώργο Αλεξίου, Κωνσταντίνο Ζενούνι, Δημήτρη Σέττο, Γιάννη Κορέτα, Αποστόλη Σφάκα, Παρασκευά Θεοδώρου, Ηλία Γκίκα και Γιώργο Τσίπη.

Το παιχνίδι του Ρήγα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας θα σφυρίξει ο Κωνσταντίνος Τόμπρος, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Θωμάς Βλάσσης και Αναστάσιος Γραικός, όλοι από την Ένωση Κέρκυρας. Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Βαλκανόπουλος Χρήστος από την Ένωση Θεσπρωτίας.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις