Επιτυχημένο τουρνουά γυναικείου βόλεϊ από την Αργώ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά προετοιμασίας που διοργάνωσε η Αργώ την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο “Βάκης Παρασκευόπουλος”. Συμμετείχαν τέσσερις ομάδες και συγκεκριμένα εκτός της οικοδέσποινας Αργούς, οι: ΕΑ Λάρισας, Πιερικός Κατερίνης, ΓΣ Νίκαιας, οι οποίες έδωσαν τέσσερις αγώνες (δύο ημιτελικούς στα δύο νικηφόρα σετ, μικρό τελικό και μεγάλο τελικό στα τρία σετ). Στο τέλος των αγώνων ο αντιπρόεδρος της Αργούς απένειμε αναμνηστικά διπλώματα στις αθλήτριες των ομάδων…

…Τους αγώνες διεύθυνε ο διαιτητής Παρασκευάς Θεόδωρος, ενώ από πλευράς της βολιώτικης ομάδας ο προπονητής Βαγγέλης Σταθόπουλος χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή τους και δοκίμασε διάφορα σχήματα. Με τη βολιώτικη ομάδα αγωνίστηκαν οι Κορομηλά, Γερογιάννη, Παπαθανασίου, Παρισάκη, Κατσικογιάννη, Τσαντοπούλου, Λεφάκη, Παπούλια, Τσιτσιγιάννη, Φιλιππίδη, Κατσιφα, Καλοφορίδη, Κανέλλου και Γάκη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:
Ημιτελικοί: ΕΑ Λάρισας-Πιερικός 2-0, Αργώ-ΓΣ Νίκαιας 2-0
Μικρός τελικός: Πιερικός-ΓΣ Νίκαιας 3-0
Μεγάλος τελικός: ΕΑ Λάρισας-Αργώ 3-2
Τελική κατάταξη: 1. ΕΑ Λάρισας, 2. Αργώ Βόλου, 3. Πιερικός, 4. ΓΣ Νίκαιας.

Ο ΑΣ Αργώ ευχαριστεί θερμά το  Giousto cafe  και την Πηγή Νερού για τη χορηγία σάντουιτς και νερών σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις