Τα ζευγάρια των προημιτελικών του πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων (photos)

Στους «8» του Πανελληνίου πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων προκρίθηκε η ομάδα του Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων. Στο παιχνίδι με την Κατερίνη αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2, με τον Δανόπουλο να σημειώνει και τα δύο τέρματα των Βολιωτών. Μάλιστα ο Βόλος προηγήθηκε στο σκορ, βρέθηκε στη συνέχεια να…

…χάνει με 2-1, για να καταφέρει στο τέλος να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κατέλαβε την πρώτη θέση και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη Λάρισα, ενώ ο Πειραιάς τερμάτισε δεύτερος. Αποκλείστηκε η ομάδα της Κατερίνης.
Στον πρώτο όμιλο ο Σόλων νίκησε με 1-0 τον Αρμενόπουλο/Μ. Αλεξάνδρο και προκρίθηκε ως πρώτος, αφήνοντας στη 2η θέση τους ηττημένους, ενώ αποκλείστηκε η Καλαμάτα.
Στο δεύτερο όμιλο, Ιωάννινα και Αριστοτέλης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 και ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 4 βαθμούς. Ωστόσο, τα Ιωάννινα κατέλαβαν την 1η θέση, αφήνοντας τον Αριστοτέλη στη 2η. Εκτός συνέχειας έμεινε η Ροδόπη.
Στον τρίτο όμιλο ο Δράκων νίκησε και το Ηράκλειο με 1-0 κι με δύο νίκες τερμάτισε πρώτος, αφήνοντας στη 2η θέση τη Λάρισα με τρεις βαθμούς. Αποκλείστηκε το Ηράκλειο με δύο ήττες.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα την Κυριακής (29/6) του Πανελληνίου πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων:
Κυριακή 29/6
Αρμενόπουλος/Μ. Αλέξανδρος-Σόλων 0-1
Ιωάννινα-Αριστοτέλης 0-0
Ηράκλειο-Δράκων 0-1 (photos)
Βόλος-Κατερίνη 2-2
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται την Τρίτη 1/7 με τα προημιτελικά. Το πρόγραμμα:
Τρίτη 1/7
(προημιτελικά)
Γηπ. Αερινού, 18.15, Σόλων-Αριστοτέλης.
Γηπ. Καναλίων, 20.00, Ιωάννινα-Αρμενόπουλος/Μ. Αλέξανδρος
Βοηθητικό ΕΑΚ Βόλου, 18.15, Δράκων-Πειραιάς
ΕΑΚ Βόλου, 18.15, Βόλος-Λάρισα

Για περισσότερες φωτογραφίες: www.facebook.com/30thPPPDSVOLOS2014

{gallery}irakleio-drakon{/gallery}

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις