Βγαίνουν μπροστά για τον Ολυμπιακό Βολιώτες επιχειρηματίες

Στενεύουν επικίνδυνα τα χρονικά περιθώρια και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε να έχει βρεθεί το διοικητικό σχήμα που θα… τρέξει την ομάδα τη νέα χρονιά. Μετά το… φιάσκο στην υπόθεση Πλεξίδα και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο όνομα επιχειρηματία που να έχει εκφράσει επίσημα ενδιαφέρον να…

…αναλάβει τα ηνία της βολιώτικης ΠΑΕ, τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Τον Ολυμπιακό Βόλου θα αναλάβει να βγάλει από το διοικητικό αδιέξοδο μια ομάδα από Βολιώτες επιχειρηματίες, όπως δηλαδή συνέβη τα προηγούμενα δύο χρόνια, οι οποίοι θα αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ και με την οικονομική στήριξη και ορισμένων άλλων ατόμων που αγαπούν τον Ολυμπιακό, θα καλύψουν τον φετινό προϋπολογισμό. Ήδη γίνονται κινήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.
Αύριο Τρίτη μπαίνουμε στον Ιούλιο και ο χρόνος πιέζει. Η νέα διοίκηση, όποια κι αν είναι αυτή, θα πρέπει να δημιουργήσει μια νέα ομάδα από την αρχή, καθώς από το περσινό ρόστερ ελάχιστοι θα παραμείνουν στον Ολυμπιακό, ενώ θα πρέπει να γίνουν προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις, από τη στιγμή που το νέο πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό από το περσινό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις