Παραμένει στον Ολυμπιακό Β. ο Κριστόμπαλ

Επενδυτής στον ορίζοντα δεν φαίνεται για τον Ολυμπιακό Βόλου, οι μέρες κυλούν, ο σχεδιασμός της ομάδας επείγει και όπως όλα δείχνουν, μια ομάδα Βολιωτών επιχειρηματιών θα αναλάβει να βγάλει την ΠΑΕ από το διοικητικό αδιέξοδο. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, κάποια από τα άτομα που θα τραβήξουν μπροστά να έχουν ασχοληθεί διοικητικά με…

…τον Ολυμπιακό Βόλου.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται το τοπίο να ξεκαθαρίσει, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη η κίνηση έχει ξεκινήσει, με τον Ολυμπιακό να αναζητεί ποδοσφαιριστές για τη στελέχωση του ρόστερ.
Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα συνεχίσουν να φορούν την φανέλα και τη νέα χρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, είναι ο Μάρκεζ Κριστόμπαλ. Ο Ισπανός μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Νίκη για τα πλέι οφ στο Πανθεσσαλικό (έσπασε στο πόδι του), βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Ο Κριστόμπαλ έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τον Ολυμπιακό Βόλου, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής πληρώθηκε για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε και παραμένει στην ομάδα, από τη στιγμή που στον Ολυμπιακό Βόλου πιστεύουν στην αξία του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις