Με βολιώτικες συμμετοχές η Ανάβαση Τοξοτών στην Ξάνθη

Η Ανάβαση Τοξοτών,  προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων και Ταχύτητας Βορείου Ελλάδος, ως ο 4ος γύρος του θεσμού,  θα διεξαχθεί στον επαρχιακό δρόμο Τοξοτών-Σταυρούπολης, έχει αγωνιστικό μήκος 3200μ. και υψομετρική διαφορά μεταξύ εκκίνησης και τερματισμού, 273,5 μέτρα. Ο χώρος Επισκευών (Service Area) θα βρίσκεται έξω από το χωριό Γαλάνη, ενώ η επιστροφή στο χώρο του Park Ferme θα γίνεται στη διασταύρωση του χωριού Ίμερα.

KARALHS

Αυτή είναι η 4η φορά που πραγματοποιείται αγώνας στην εν λόγω διαδρομή, με τις προηγούμενες να ήταν το 2003, 2004 και 2005. Αξίζει να αναφερθεί πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι αρωγός στις προσπάθειες της Οργάνωσης.

Το Κύπελλο Αναβάσεων και Ταχύτητας Βορείου Ελλάδος συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ξάνθη και είναι βέβαιο, ότι οι οδηγοί θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να αποζημιώσουν τους θεατές που θα βρεθούν στο βουνό για να χειροκροτήσουν τα περάσματά τους.

Η πόλη του Βόλου εκπροσωπείται από τέσσερις αθλητές, με τον Κώστα Ψιλιώτη να έχει αναδειχθεί ήδη πρωταθλητής στην κατηγορία του (ΕΕ-11) και να λαμβάνει μέρος στον αγώνα μόνο και μόνο για τη βελτίωση του αυτοκινήτου του εν όψει του τελευταίου αγώνα Ανάβασης στα Δερβενοχώρια αλλά και εν όψει του νέου πρωταθλήματος αναβάσεων, με τον Σοφοκλή Πέππα στην κατηγορία ΕΑ-5, με τον Γιώργο Μπαλτούνη στην κατηγορία SALOON  και με τον Αγγλόπουλο Μιλτιάδη στην κατηγορία Α-6. 

Ο πίνακας με τις 20 συμμετοχές

DSFDSFD

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τεχνικός και διοικητικός έλεγχος:Σάββατο 17 Οκτωβρίου, ώρα 11.00-13.00, Πλατεία Τοξοτών

Χρονομετρημένα δοκιμαστικά:Σάββατο 17 Οκτωβρίου, ώρα 14.00

Εκκίνηση αγώνα:Κυριακή 18 Οκτωβρίου, ώρα 11.00

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις