Ήττα στο τάι μπρέικ για την Αργώ

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι που τα είχε όλα, με πολύ πάθος και μεγάλες ανατροπές στο σκορ, έγινε χθες το απόγευμα μεταξύ της ΑΡΓΟΥΣ και του ΣΠΑΚ, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων. Στην αναμέτρηση αυτή παίχθηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, που ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη μέχρι τον τελευταίο πόντο. Χρειάστηκαν 2,5 ώρες μεγάλης προσπάθειας κι από τις δύο ομάδες για να κρίνουν τον τελικό νικητή στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ υπέρ των φιλοξενουμένων.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων για το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν, το οποίο ικανοποίησε απόλυτα τους θεατές που το παρακολούθησε. Η ΑΡΓΩ δεν είχε την τύχη με το μέρος της, όταν στο τέλος του τάι μπρέικ, μια αμφισβητούμενη φάση (καταφανής είσοδος παίκτη του ΣΠΑΚ στο τερέν της ΑΡΓΟΥΣ, δεν έγινε αντιληπτή) με αποτέλεσμα να δοθεί επανάληψη, και στη συνέχεια χάθηκε η επίθεση για τους κυανέρυθρους με το σετ να τελειώνει 15-13.

Τα σετ: 23-25,25-17,15-25,25-15,13-15

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Γεωργουλάς Σ) Πιτσιάβας Απ, Δρακάκης Ι, Σδρούλια Στ, Λεμονής Αντ, Φιλιππίδης Β(L), Καπλάνης Αγγ, Ντελής Δ, Φουρκιώτης Κ, Λημνιώτης Χρ, Βλάχος Ευγ, Μπουμπούκης Ι.

ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Παπαγεωργίου Αν) Χειμωνέτος, Βασιλάκος, Μοιανός,Λοίζος, Καρράς, Παπατσιμούλης, Αντωνίου,Τρέμμας, Ζορμπάς.

ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΛ
Παρά την πολύ καλή της εμφάνιση χθες στη Λάρισα, η ομάδα νεανίδων της ΑΡΓΟΥΣ , δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και έχασε από την πιό έμπειρη ομάδα της ΕΑΛ με 3-0 σετ, σε αγώνα για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ πάλεψαν το παιχνίδι, έβγαλαν όμορφες φάσεις, αλλά οι Λαρισαίες ήταν ανώτερες σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και πήραν δίκαια τη νίκη.

Τα σετ: 25-18,25-19,25-22

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ: (Σταθόπουλος-Ρήγας) Γκαλάκου,Τσιτρά, Ζαφειρίου, Φιλιππίδη,Τσιτσιγιάννη, Γιαλαμά, Γάκη, Χειμάρα, Τσακουμάγκου, Κατσίφα, Σουφλή, Κονιστή, Πολυζώη, Κανέλλου.

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
Την ήττα με 3-0 σετ μέσα στο Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, γνώρισε το Σάββατο η ομάδα γυναικών της ΑΡΓΟΥΣ από τη ΦΘΙΑ, σε αγώνα για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Η ανανεωμένη φέτος με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της ομάδα της ΑΡΓΟΥΣ , δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση και έτσι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τη Λαμιώτικη ομάδα. Απο τον αγώνα απουσίασε η τραυματίας Σοφία Παπαθανασίου και Αργυρώ Κορομηλά λόγω άλλων υποχρεώσεων. Στόχος τώρα για την ΑΡΓΩ είναι η καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Β ΄εθνικής, αφού η ομάδα χτίζεται από την αρχή, ύστερα από τις πολλές μεταγραφές απώλειες αθλητριών που είχε το καλοκαίρι (Διάλλα-Καραναστάση στην ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, Παπασταματίου στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, Παρισάκη υπό μεταγραφή λόγω σπουδών, Παπούλια στην ΑΕ Κομοτηνής) σε συνδυασμό με άλλες απώλειες (Τάσου τραυματίας ,Γεωργουλά λόγω 3ης Λυκείου).
Αντίθετα η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με τις Τσαντοπούλου Φωτεινή (ακραία ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡ.), Τσολακίδου Σοφία (κεντρικός ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ),Κορομηλά Αργυρώ (πασσαδόρος ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ), Γερογιάννη Παναγιώτα (πασσαδόρος ΙΩΛΚΟΣ ΒΟΛΟΥ), Κατσικογιάννη Σοφία (ακραία ΙΩΛΚΟΣ ΒΟΛΟΥ) και τα αναπτυξιακά τμήματα με τις Σουφλή Χαρά (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ), Γεωργουλοπούλου Μαρίνα (ΓΣ ΒΟΛΟΥ), Παπάρα Αθανασία(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ), Παπάρα Ειρήνη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ).

Η ΑΡΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Όπως και πολλές άλλες φορές στο παρελθόν, η ΑΡΓΩ ακολουθώντας μια τακτική που έχει σαν σκοπό, οι μικροί αθλητές και αθλήτριες να παρακολουθούν ζωντανά κι από κοντά τα ιδάλματά τους, ώστε να αποτελούν γι αυτούς και γι αυτές, παραδείγματα των στόχων για τους οποίους εκπαιδεύονται, είναι ο μόνος σύλλογος που χθες έδωσε οργανωμένα το παρόν στη Λάρισα, στον αγώνα πρωταθλήματος Α1 κατηγορίας γυναικών, μεταξύ των ομάδων ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ναύλωσε δύο λεωφορεία, ένα για την ομάδα νεανίδων και ένα για τις ακαδημίες, τα οποία γέμισαν αθλήτριες που παρακολούθησαν όλες μαζί τον αγώνα, αποκομίζοντας εικόνες του αθλήματος που αγαπούν, αλλά σε διαφορετικό και ανώτερο επίπεδο. (στη φωτογραφία η διεθνής παίκτρια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Γιώτα μαζί με παιδιά ακαδημιών της ΑΡΓΟΥΣ)

argo2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις