Βγαίνει από το διοικητικό αδιέξοδο

Είναι πολύ πιθανό αύριο Τετάρτη (2/7) να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, όσον αφορά τους Βολιώτες επιχειρηματίες που θα ηγηθούν της προσπάθειας να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Γίνονται διάφορες ζυμώσεις τις τελευταίες ώρες και όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, στο…

…νέο διοικητικό σχήμα θα βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα και ορισμένοι παράγοντες που βοήθησαν οικονομικά – και όχι μόνο – την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Λίγες ώρες υπομονή και η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, η οποία δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί το διάστημα των 18 ημερών, από τότε που το Δ.Σ. υπέβαλε τις παραιτήσεις του, θα αποκτήσει και πάλι ισχυρή διοίκηση.
Πέρα από τις επαφές με τους παίκτες που είχε η διοίκηση Καραγιάννη τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν από την χρονιά που ολοκληρώθηκε, πληρώθηκαν χθες (30/6) κανονικά οι δόσεις σε ΙΚΑ και εφορία, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί στη συνέντευξη Τύπου της 13ης Ιουνίου ο κ. Δημήτρης Καραγιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις