To “αντίο” του Μπρούνο Πινιέιρο

Με μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Μπρούνο Πινιέιρο λέει το “αντίο” στους φίλους της Νίκης Βόλου για τις αξέχαστες στιγμές που έζησε με την ομάδα και ευχαριστεί μέσα από τα βάθη της καρδιάς του, όλους όσους συνετέλεσαν για αυτή την εκπληκτική εμπειρία που έζησε στο Βόλο.

Αναλυτικά:

“Η δήλωση αυτή είναι γραμμένη από την καρδιά μου και καταρχάς θα ήθελα να πω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω όλα την αγάπη που μου δόθηκε από τους φίλους της ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Από την πρώτη ημέρα μέχρι την τελευταία. Αυτή η υποστήριξη και η αγάπη που με μεγάλωσε ως παίκτη και είχα ένα καταπληκτικό χρόνο, τόσο εντός όσο και έξω από τον χώρο. Έχω πάντα μια τεράστια ευγνωμοσύνη για σας. Πάντα. Δεν υπάρχουν λόγια που αρκούν για να εκτιμήσουν τα πάντα που έχω λάβει και συνεχίζω να λαμβάνω. Θα ήθελα να τονίσω την αγάπη, το θαυμασμό και τον σεβασμό που είχα από την πρώην ομάδα μου από την πρώτη μέρα. θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη βοήθεια και την κατανόηση κάθε φορά. Με έκαναν να νιώθω άνετα όταν έφτασα και αυτοί με στήριξαν στις δύσκολες στιγμές αυτή τη σεζόν. Ευχαριστώ όλους μου τους πρώην συμπαίκτες και να τους ευχηθώ το καλύτερο, προσωπικά και επαγγελματικά, για το μέλλον.
Θα ήθελα επίσης να εξάρω το έργο της στην καθημερινή ζωή του κάθε μέλος της ομάδας του Νίκη Βόλου: προπονητικό προσωπικό, ιατρικό προσωπικό κλπ. Όλοι τους είναι πολύ σημαντικοί να κάνουν μεγάλο αυτό τον σύλλογο.
Είμαι πολύ χαρούμενος που υπήρξα μέλος της ομάδας που έκανε το όνειρο πραγματικότητα: Πρωταθλητές και επιστροφή Νίκη Βόλου στη SuperLeague!!!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χρόνο που πέρασα στην ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ FC. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας.
ΣΑΣ ευχαριστώ πολύ, κ. Bruno Pinheiro.

 

pinieiro-facebook

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις