Ολοκληρώθηκε το camp του B.C.Volos (photos)

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου ολοκληρώθηκε στο Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο της πόλης μας το 6ο camp basket, στο οποίο πήραν μέρος τόσο αθλητές του BCVOLOS και άλλων ομάδων της πόλης του Βόλου, όσο και παιδιά που για πρώτη φορά μπήκαν στο γήπεδο για να γνωρίσουν τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης. Οι συμμετέχοντες ήταν χωρισμένοι σε 6 γήπεδα σύμφωνα με την ηλικία τους αλλά και την προπονητική τους εμπειρία πάνω στο άθλημα.

Το προπονητικό…

…πρόγραμμα άρχιζε στις 09:00 π. μ και τελείωνε στις 13:30 μ.μ. και περιελάμβανε ασκήσεις βασικής τεχνικής, ομαδικής τεχνικής –τακτικής καθώς και διαγωνιστικά παιχνίδια όπου όλα τα παιδιά έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν. Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες με την εγγραφή τους στο camp έπαιρναν δύο t-shirt , βερμούδα , καπελάκι και σε καθημερινή βάση σάντουιτς, χυμό και νερά, ενώ στην τελετή λήξης όλα τα παιδιά πήραν τα μετάλλια και τα διπλώματά τους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από το καμπ πέρασαν πολλά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού και Βολιώτικου μπάσκετ από τον χώρο των παικτών, προπονητών, διαιτητών και συγκεκριμένα οι: ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Α1)-ΛΑΠΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Α2)-ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ(Α2)-ΛΙΑΔΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ( ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ )-ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ(ΔΙΕΘΝΗΣ -Α1)-ΤΑΝΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ( ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ FIBA EUROPE) KAI ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΙΩΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (Γ’-Β’ ΚΑΙ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ) .

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου τελευταία ημέρα του προπονητικού προγράμματος πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης, η οποία ξεκίνησε με την βράβευση του διεθνή διαιτητή κ. Τανατζή Γιώργου από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη , ενώ στη συνέχεια απονεμήθηκαν στους παρακάτω νικητές των διαγωνιστικών παιχνιδιών Πλιάτσικα Ν., Καραδέμητρο Γ., Μπολιό Σ., Τσιτσιγιάννη Γ., Διακομή Θ .,Χράπαλο Γ.,- Πατσάλη Β., Καλόγηρο Ε., Δημόπουλο Β., Καρασάββα Χρ., Ζώκαρη Β., Μόσιαλο Β., Κύρκο Π. δώρα και κατόπιν όλα τα παιδιά πήραν τα μετάλλια και τα διπλώματά τους. Στην τελετή λήξης βρέθηκαν επίσης οι Καρακατσούνης Χ (διεθνής διαιτητής) , Παπαδημόπουλος Γ , Τσαγκούλη Ν , Βεζαλής Λ , Χούτας Ε , Δημόπουλος Σ , Μεταφτσής Α.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και παίκτριες από την ΓΕ Πιερίας που αγωνίζεται στην Α2 γυναικών. Στο τέλος της γιορτής εκτοξεύθηκαν πολλά δώρα και οι τυχεροί μετά από μεγάλη μάχη κατάφεραν να τα πιάσουν και φυσικά να πανηγυρίσουν για τα αποκτήματά τους. Στους μικρούς δε αθλητές του κάμπ δόθηκε στο τέλος εκτός των άλλων και δώρο μία μπάλα. Το BCVOLOS ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό , την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη , τον κ. Παύλο Μαβίδη , τον κ. Νίκο Μαυρόπουλο( ΔΗΠΕΘΕ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ).

Επίσης ευχαριστούν θερμά το προπονητικό τιμ και όλους αυτούς που με την συμβολή τους συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή του 6ου camp και βοήθησαν στην επιτυχή ολοκλήρωσή του, καθώς και τους γονείς των δεκάδων παιδιών που εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και φυσικά τους αθλητές , προπονητές , διαιτητές που τίμησαν με την παρουσία τους και έδωσαν έναν άλλο τόνο στο camp. Φέτος συμμετείχαν και παιδιά από την πόλη της Λάρισας αλλά και από το Τέξας των Η.Π.Α που κάνουν τις διακοπές τους στην πόλη μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις