Γ. Βαρούτσικος: Όλοι μαζί θα πάμε ψηλά τον Ολυμπιακό Β.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βγαίνει από το διοικητικό αδιέξοδο, καθώς Βολιώτες επιχειρηματίες με μπροστάρηδες τους κ.κ. Γιώργο Βαρούτσικο και Γιώργο Τόρρη, αναλαμβάνουν τη διοίκηση. Σήμερα το μεσημέρι (2/7) στο ξενοδοχείο «Κυψέλη» οι δύο άνδρες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, παρουσία και του προέδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Νίκου Τσεκούρα, στέλνοντας το μήνυμα πως…

«όλοι μαζί μπορούμε», καλώντας σε συστράτευση όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου. Ζήτησαν να σταματήσει η γκρίνια και η μουρμούρα, ενώ το νέο διοικητικό σχήμα θα γίνει γνωστό τις προσεχείς μέρες. Έκαναν επίσης γνωστό πως η φιλοσοφία της ομάδας αλλάζει, ως προς τον σχεδιασμό του ρόστερ, στο οποίο θα υπάρχουν πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές, αξιόλογοι, οι οποίοι με την εμπειρία ορισμένων θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν τον Ολυμπιακό ψηλά.
Ο κ. Βαρούτσικος πήρε πρώτος το λόγο, σημειώνοντας πως ανέμεναν 20 ημέρες μετά την ανακοίνωση παραίτησης του κ. Καραγιάννη να βρεθεί κάποιος επενδυτής. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον, παρά ένας εμπαιγμός όπως είπε χαρακτηριστικά, από έναν κ. Πλεξίδα που ήθελε να παίξει με το όνομα του Ολυμπιακού.
«Κανείς δεν παίζει με το όνομα του Ολυμπιακού. Ήταν και είναι μεγάλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή νιώθουμε και οι δυο ικανοί για να αναλάβουμε τα ηνία της ομάδας. Ήρθαμε για να βάλουμε τέλος στις αμπελοφιλοσοφίες. Πρέπει όλοι να σέβονται τη ομάδα και πάνω απ’ όλα οι φίλαθλοί μας. Αν δεν ήμασταν εμείς η ομάδα θα πήγαινε για διάλυση. Ελπίζουμε οι επιχειρηματίες που αγαπούν το Βόλο να συστρατευτούν μαζί μας. Γιατί η ομάδα δεν θα πάει πουθενά. Μόνο όλοι μαζί, θα πάμε μπροστά. Θα διοικήσουμε χρηστά και σωστά χωρίς σπατάλες. Τον Ολυμπιακό τον οδηγούμε από καθαρή αγάπη και πρέπει να είναι παρόντες όλοι. Οι Βολάρες πρέπει να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρούτσικος.
Ο ίδιος μίλησε σκληρά για τη «μουρμούρα» που επικράτησε τις τελευταίες ημέρες λέγοντας πως «κάποιοι κάνουν λόγο για μπροστινούς και πισινούς. Εμείς οι Βολιώτες έχουμε τη συνήθεια αυτή. Να μιλάμε για ομηρίες και καταστροφολογίες και κοιτάμε πως θα ρίξουμε λάσπη. Με τον κ Τόρρη είχαμε ολονύχτιες συζητήσεις. Πήραμε αυτή την απόφαση και με τη δική σας υποστήριξη θα προχωρήσουμε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό σε ασφαλή μονοπάτια. Είμαστε από τις λίγες ομάδες που είναι οικονομικά εξυγιασμένη. Εάν όμως βρεθεί και κάποιος επενδυτής, σοβαρός, θα συζητήσουμε μαζί του. Ο Ολυμπιακός δεν ανήκει στον Τόρρη και στον Βαρούτσικο, ανήκει στην πόλη του Βόλου».
Όσον αφορά την υπόθεση που έχει να κάνει με τον κ. Πλεξίδα ο κ. Βαρούτσικος σχολίασε: « Ο Ολυμπιακός δεν είναι μαγαζάκι του κάθε Πλεξίδα. Είναι σημαντικό η ομάδα να μείνει σε Βολιώτες. Δεν θα έρθει κανένας τυχαίος στην ομάδα. Εμείς του δίναμε την ομάδα χωρίς κανένα αντίτιμο, με τη μοναδική υποχρέωση από μέρους του να καταβάλει μια εγγυητική επιστολή 300.000 ευρώ, στην περίπτωση που αποχωρούσε και άφηνε χρέη πίσω του», ενώ τόνισε πως πρέπει να σταματήσει η γκρίνια, αλλιώς ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί στο τοπικό”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις