Στη Βασιλική Ρεγκάτα ο Χρηστομάνος

Με τη συμμετοχή μιας δικώπου άνευ πηδαλιούχου, η Ελληνική Κωπηλασία θα λάβει μέρος στη Βασιλική Ρεγκάτα που θα πραγματοποιηθεί στο Χένλεϊ του Λονδίνου, 3-6/7/2014.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές –αθλητικές εκδηλώσεις και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην σταδιοδρομία ενός κωπηλάτη, ακόμη και εκείνων που έχουν παγκόσμια διάκριση, σύμφωνα με την ιστορία της ρεγκάτα, που έχει την ίδρυσή της το 1839 και έχει τιμηθεί συχνά από επίσκεψη μελών της βασιλικής οικογένειας.

Πρόκειται για τους κωπηλάτες ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ του ΝΟΒ-Α και ΛΑΜΠΡΙΔΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ του Ν.Ο.Ι., οι οποίοι βρίσκονται από χθες στο Χένλεϊ για τον σκοπό αυτό.

Στους αγώνες αυτούς που έχουν την ιδιαιτερότητα του νοκ-άουτ, τα πληρώματα αγωνίζονται, μετά από κλήρωση, δύο-δύο και ο νικητής συνεχίζει με το επόμενο πλήρωμα. Λαμβάνουν μέρος 18 χώρες, 494 αθλητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω αθλητές κατέκτησαν την 2η θέση στο αγώνισμά τους το 2012, που έλαβαν πάλι μέρος στη ίδια διοργάνωση, την καλύτερη μέχρι τότε θέση ελληνικού πληρώματος.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. εύχονται στον κωπηλάτη τους καλή επιτυχία στην προσπάθειά του .

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις