Ξεκαθαρίζει ποιοι θα μείνουν στον Ολυμπιακό Β.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου φρόντισαν να λύσουν τα συμβόλαια με τους παίκτες εκείνους που δεν είναι στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις για το ποιοι αποχωρούν από την ομάδα. Σίγουρα δεν συνεχίζουν τη νέα χρονιά οι…

Γκίτκος, Σταυράκης, Γεωργίου, Κωστούλας, Μελίσσης, Πινδώνης, Κατσιαρός, Καρίλ, Καπετάνος, Ιωάννου, Μόνχε, ενώ πέρα από αυτούς δύο-τρεις ακόμη παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν. Άγνωστο τι θα γίνει με τους Μπρέσκα, Κριστόμπαλ, Αρβανίτη, Γκούρμα, Γιαλούση. Αντίθετα, αναμένεται να παραμείνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας (Ζέρης, Νικολιάς, Κολημήτρης, Κόμνος, Ντινόπουλος)
Όπως ειπώθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης, τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες και οι ποδοσφαιριστές με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται και είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν σε όποια ομάδα επιθυμούν την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Με τους εναπομείναντες παίκτες βρίσκονται σε συζητήσεις για να ενισχύσουν και να πλαισιώσουν και τη νέα χρονιά την ομάδα. Όπως είπε ο κ. Τόρης από το περσινό ρόστερ θα μείνουν περίπου12 με 14 παίκτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις