Ο Εθνικός Λάρισας κατέθεσε ένσταση κατά του Ολυμπιακού Β.

Για παράβαση κακής συμμετοχής παίκτη έκανε ένσταση ο Εθνικός Λάρισας κατά του Ολυμπιακού βόλου και ζητά την τιμωρία της βολιώτικης ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαρισινής ομάδας έχει ως εξής…

 

…”Ολυμπιακός Βόλου 83 – Εθνικός 64

Πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση, ο άστοχος και επιπόλαιος Εθνικός γνώρισε την ήττα από τον δυνατό Ολυμπιακό Βόλου σε μια έδρα όπου οι ύβρεις κατά των μελών του ήταν συνεχείς από τους …ποδοσφαιρικούς «φιλάθλους» της τοπικής ομάδας, απέναντι σε μία άκρως εχθρική διαιτησία σε έναν αγώνα που από ότι όμως φαίνεται δεν έληξε με την κόρνα της γραμματείας.

Ο λόγος είναι η ένσταση που κατέθεσε ο Εθνικός για κακή συμμετοχή αθλητή, παράβαση που έγινε μπροστά στα μάτια όλων όσων παραβρισκόταν στο γήπεδο, και η οποία φυσικά έγινε αντιληπτή από τη γραμματεία αλλά και τους διαιτητές. Συγκεκριμένα, 1:30΄΄ πριν τη λήξη της αναμέτρησης και μετά την επιβολή τεχνικής ποινής στον πάγκο του Εθνικού, οι γηπεδούχοι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο σαν αλλαγή έναν νεαρό αθλητή με το νούμερο 12, ο οποίος μάλιστα εκτέλεσε -και ευστόχησε- τη βολή.

Ο εν λόγω αθλητής όμως δεν ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα, η γραμματεία αντελήφθην την παράβαση, κάλεσε τους διαιτητές οι οποίοι ακύρωσαν τη βολή και επέβαλαν τεχνική ποινή στον πάγκο των γηπεδούχων. Κλασική παράβαση κακής συμμετοχής για την οποία οι φιλοξενούμενοι κατέθεσαν ένσταση, και τώρα η μπάλα βρίσκεται στο γήπεδο της ΕΣΚΑΘ για να επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις. Ελπίζουμε άμεσα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις