Στο στόχαστρο Χιντζίδης και Αναστασόπουλος;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου βγήκε από το διοικητικό αδιέξοδο, με τους κ.κ. Βαρούτσικο και Τόρη να αναλαμβάνουν τα ηνία της ομάδας και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, όσον αφορά τα μεταγραφικά. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flnews.gr οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον Στράτο Χιντζίδη, ο οποίος…

…πέρυσι αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και μετά στην Παναχαϊκή (17 συμμετοχές, δύο γκολ), ενώ ξεκίνησε τη χρονιά στον Ηρακλή. Την περίοδο 2012-13 ήταν βασικός στον Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται για αριστερό οπισθοφύλακα, 27 ετών, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής, ζητώντας να μείνει ελεύθερος. Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, ο Αλέξης Κούγιας έχει καταθέσει χρήματα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σε μια προσπάθειά του να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.
Επίσης, ακούστηκε πως ο Ολυμπιακός Βόλου ενδιαφέρεται για την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα Νίκου Αναστασόπουλου. Είναι 35 ετών και το πρώτο του συμβόλαιο το υπέγραψε στη Νάουσα. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ δίχως να του δοθούν οι ευκαιρίες που επιζητούσε για να μεταπηδήσει έπειτα από 1,5 χρόνο στη Ξάνθη όπου για περίπου έξι χρόνια φόρεσε τη φανέλα της ακριτικής ομάδας. Στη συνέχεια αναζήτησε την καθιέρωση στην Κύπρο (ΑΕΚ Λάρνακας) και μετέπειτα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου για ακόμα μια φορά είχε μπροστά του δύο αξιόλογους γκολκίπερ. Ουσιαστικά, στην Κέρκυρα το 2011 ξεκίνησε στην αφετηρία από τη θέση του φαβορί για να αγωνίζεται ως βασικός (31 συμμετοχές), ενώ πέρυσι έπαιξε σε 13 παιχνίδια με την φανέλα της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις