Με Ν.Ε. Λαμίας σήμερα ο Ο.Υ.Κ.Β. για την Α2 πόλο

Αρχίζουν σήμερα στην Αθήνα τα πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α2 εθνικής κατηγορίας με τη συμμετοχή και του Ο.Υ.Κ.Β. Για την πρώτη αγωνιστική το βολιώτικο συγκρότημα θα αντιμετωπίσει τη Ν.Ε. Λαμίας. Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Ο.Υ.Κ.Β. Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Λαγωνικάκης υποβλήθηκε σε…

…επέμβαση στο μηρό και έχει μείνει εκτός. Αποτέλεσμα το βολιώτικο συγκρότημα να στηριχθεί στον 17χρονο Μάνο Πάκο και τον 18χρονο Κώστα Λάμπη.
Ο Αλέξανδρος Κουλουκτσής πριν μία εβδομάδα άρχισε προπονήσεις μετά το κάταγμα στο ζυγωματικό το οποίο υπέστη σε ματς της πρώτης φάσης. Ο περιφερειακός του Ο.Υ.Κ.Β. συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά σίγουρα δεν βρίσκεται στον ιδανικότερο βαθμό ετοιμότητάς του.
Επίσης θα χάσει τη σημερινή πρεμιέρα με τη Ναυτική Ένωση Λαμίας ο Γιώργος Κοράκης, ο οποίος έχει ποινή δύο αγωνιστικών. Την πρώτη αγωνιστική την εξέτισε στην Α’ φάση.
Η σύνθεση του Ο.Υ.Κ.Β.
Τερματοφύλακες: Πάκος Μάνος, Λάμπης Κώστας
Αμυντικοί: Τέττερης Μιχάλης, Μαρασλής Αργύρης, Γιαβαρίδης Σταύρος.
Φουνταριστοί: Φράγκος Γιώργος, Γραμμένος Θάνος, Παπαβασιλείου Στέργιος.
Περιφερειακοί: Μαρινάγης Χρήστος, Κοράκης Γιώργος, Κουλουκτσής Αλέξανδρος, Μαρινάκης Γιώργος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Δημητρίου Ευθύμης, Τσιανάκας Δημήτρης.
Το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 4/7
1η αγωνιστική
19.00 Υδραϊκός-Ν.Ο. Καλαμακίου
20.00 Ν.Ο. Χανίων-Ν.Ο. Πατρών
21.00 Ο.Υ.Κ. Βόλου-Ν.Ε. Λαμίας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις