ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ συνεχίζουν την προσπάθεια στη Β’ Εθνική πόλο

Ιδιαίτερα περίπλοκο είναι το σύστημα διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής πόλο όπου μετέχουν 25 σύλλογοι χωρισμένοι σε πέντε ομίλους. Ο πρώτος διεξήχθη το τριήμερο που μας πέρασε, ενώ ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί το επόμενο τριήμερο (4-6 Ιουλίου) στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.
Στο 5ο γκρουπ…

…συμπεριλαμβάνονται ο ΝΟΒΑ και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, οι οποίοι ουσιαστικά έχουν περάσει στη Β’ φάση, καθώς από τις πέντε ομάδες προκρίνονται οι τέσσερις. Στην πρεμιέρα ο πρώτος παίζει στις 19.00 με το ΝΟ Χαλκίδας και ο δεύτερος μια ώρα νωρίτερα (18.00) με το ΝΟ Λάρισας.
ΝΟΒΑ (Γ. Δημαρέλος): Βόντζος, Παπαδέας, Παρασκευόπουλος, Λ. Μονιούδης, Κόφφας, Χαλάς, Δ. Μονιούδης, Φτούλης, Μαυρέλος, Μαλλιαρός, Αυγουστιανάκης, Κατσώνης, Τζιανής, Νικολάου, Οικονομίδης, Γεωργιάδης, Βαλιάντζας, Μπουντούκος, Φιντικίδης.
Από την άλλη πλευρά ο ΟΕΑ/ΝΑΒ συνέλεξε έξι βαθμούς στον πρώτο γύρο και βρίσκεται μια «ανάσα» από την επόμενη φάση, καθώς θεωρείται τρομερά δύσκολο η Αναγέννηση Λαμίας να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (Κωνσταντέλιας, Κόφφας): Αγγελόπουλος, Πανέρης, Κούτνας, Βαΐτσης, Σαραγγανίδας, Σπανός, Έντμοντς, Γαρύφαλλος, Καρύδας, Μάλης, Δουκατάς, Κωνσταντουδάκης, Ζαχαρής, Τάσιος, Χούσιος.
Το σημερινό πρόγραμμα
Παρασκευή 4/7
18.00 Ν.Ο. Χαλκίδας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
19.00 Ν.Ο. Λάρισας-ΝΟΒΑ

Η βαθμολογία
από τον α’ γύρο
1. ΝΟΒΑ 51-33 12
2. Ν.Ο. Λάρισας 38-31 9
3. ΟΕΑ/ΝΑΒ 41-39 6
4. Ν.Ο. Χαλκίδας 31-34 3
5. Αναγέννηση 21-45 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις