Σχολή προπονητών Καράτε

Μεγάλη η ανταπόκριση των σωματειακών εκπαιδευτών του ΚΑΡΑΤΕ, για την υπό ίδρυση Σχολή προπονητών της ΓΓ Αθλητισμού. 260 και πλέον οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων η 7η Ιουλίου στην ΓΓΑ, όπου οι ενδιαφερόμενοι , θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά , τα οποία θα επεξεργαστεί και θα ελέγξει η Επιτροπή Διοίκησης.

Το πρόγραμμα των Μαθημάτων έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ (elok.gr), ενώ έχουν καθορισθεί η διδακτέα ύλη και οι Καθηγητές και οι Προπονητές που θα διδάξουν Θεωρία και πρακτική.

Από τον Βόλο στην Διοίκηση της Σχολής προπονητών, ο Α. Αντιπρόεδρος της ΕΛΟΚ Γιώργος Κοσμίδης, ο οποίος και θα διδάξει , μαζί με τον διευθυντή της Σχολής, Πρόεδρο της ΕΛΟΚ, Χρήστο Μπουλούμπαση. Τα μαθήματα θα αρχίσουν την 12 Ιουλίου και θα τελειώσουν την 12η Οκτωβρίου. Την 18η και 19η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι Θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις όλων των φοιτητών, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός 2ημέρου μετά την ολοκλήρωσή των.

Η απόκτηση του Διπλώματος προπονητού Γ’ κατηγορίας , παρέχει το δικαίωμα του κατόχου , να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να διδάσκει σε Σύλλογο αναγνωρισμένο από την ΓΓ Αθλητισμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις