Άνετη νίκη για τους Νέους της ΕΠΣΘ, 3-1 τα Τρίκαλα

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα Νέων της ΕΠΣ Θεσσαλίας, καθώς επικράτησε με 3-1 της ΕΠΣ Τρικάλων. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σήμερα (Τετάρτη, 18/11) στο Γήπεδο Ι.Μ. Δημητριάδος για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικής Ομάδας Νέων. Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι. Τα γκολ για την ομάδα της ΕΠΣΘ πέτυχαν ο Παπουτσής στο 18΄ και ο Τσιανάκας στο 39΄ και στο 89΄, ενώ το μοναδικό τέρμα των Τρικάλων σημείωσε ο Δημόπουλος στο 23΄.

Η ομάδα του Γιώργου Γάτου έπαιξε πολύ καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ αν είχε δείξει περισσότερη προσοχή στα τελειώματα των φάσεων, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο που είχε και τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 18΄ με κοντινό πλασέ του Παπουτσή, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα, με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημόπουλου από μακρινή απόσταση. Στο 39΄ ο Τσιανάκας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ΕΠΣΘ. Μπορεί στην αρχή να μην ευστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε, αλλά στην επαναφορά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτσάγια. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό πριν από τα 90΄. Ο Δημητρίου έβγαλε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των Τρικάλων, τον Τσιανάκα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει από κοντά το 3-1.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Ράπτης, Δημουλάς, Γιάτσος, Αποστολίδης, Χατζημητροφάνης, Κουτσούκης, Ξηροκώστας (63΄ Χάνος), Τσιανάκας, Σιώμος, Παπαουτσής (71΄ Δημητρίου), Φραγκογιάννης (88΄ Παναγιώτου)
ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Κουτσάγιας, Κόρας, Τσιρογιάννης, Κονόμη, Ζαρίδας, Τσιούφης, Ταμπουράς (68΄ Νικλητσιώτης), Μαγκούτης (76΄ Τσιλίκης), Δημόπουλος, Αλεξανδρής (87΄ Τσιαμαντάς), Μπακρατσάς

Σκόρερ: Παπουτσής, Τσιανάκας – Δημόπουλος

Διαιτητής: Ντελέζος Ι. (Λάρισας)
Α΄ Βοηθός: Λάκης Μ. (Λάρισας)
Β΄ Βοηθός: Τσακνάκη Δ. (Λάρισας)

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις