Λάτιν ντέρμπι και στην …εξέδρα (photos)

Επίκαιρη κάνει,  ο σημερινός λατινοαμερικανικός προημιτελικός του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014 στο «Καστελάο» της Φορταλέζα, ανάμεσα στην οικοδέσποινα Βραζιλία και την Κολομβία, μία παλαιότερη φωτογράφιση. Πρόκειται για την δουλειά των φωτογράφων  Σεμπαστιάν Ενκαλάδα και Ραούλ Ρόν Ρουέδα του περιοδικού G-Sports που σκοπό έχει να επιδείξει  στο φίλαθλο και ασφαλώς όχι μόνον κοινό  το ταλέντο , το χάρισμα και τον αισθησιασμό που διαθέτουν και αποπνέουν εκπρόσωποι  του ωραίου φύλου από την Λατινική Αμερική.

BRA

Η φωτογράφιση έγινε στο  στάδιο «Ολίμπικο Αταχουάλπα» της πρωτεύουσας του Ισημερινού Κίτο  με τους αγαπητούς καλλιτέχνες να μην μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για την εκλογή των μοντέλων τους  που  κατάγονταν από τις χώρες οι οποίες εκπροσώπησαν την Λατινική Αμερική στο 20ο Μουντιάλ της Ιστορίας και το θέμα αυτό καθ’ αυτό  αλλά ασφαλώς και συλλαμβάνονται επιεικώς αδιάβαστοι  σε ένα από τα μέρη του. Και τούτο  γιατί γλυκιά σενιορίτα που αντιπροσωπεύει την Ουρουγουάη δεν φοράει την φανέλα των «σελέστε» αλλά την πολύ συγγενική μεν χρωματική αλλά εντελώς άσχετη ποδοσφαιρική φανέλα της …Μάντσεστερ Σίτι.

CHICA-

Πάντως το θέαμα των Λατίνων κοριτσιών καλύπτει ως ένα βαθμό την ποδοσφαιρική γκάφα πρώτου μεγέθους από  πλευράς «σκηνοθετών» της φωτογράφισης.

 Την οικοδέσποινα Βραζιλία εκπροσωπεί η  υπέροχη  αιθέρια τραγουδίστρια  Μαριέλα Σεβάγιος.

IMG 8838 1-con-brazo

Για την Αργεντινή το 10 το καλό ονομάζεται Πάουλα Ερέρα που  διαθέτει επίσης πολύ ωραίο…στυλ.

CHICA-ARGENTINA2

Το μοντέλο που αντιπροσωπεύει το Εκουαδόρ ακούει στο όνομα ‘Έρικα Ρομέρο.

CHICA-ECUADOR

 Έστω και με λάθος εμφάνιση η Αντρέα Μποάδα είναι μία Ουρουγουανή  που κόβει όχι ασφαλώς τη μπάλα αλλά σίγουρα την ανάσα.

CHICA-URUGUAY

Το όνομα της είναι Εβελίν Καμπάνια και σίγουρα οι Χιλιανοί  και όχι μόνον δεν έχουν κανένα παράπονο να την  απολαμβάνουν με την φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας τους.

CHICA-CHILE1

Τέλος για την Κολομβία εκπρόσωπος είναι η εντυπωσιακή Κάτι Χάκομε που συμπληρώνει το σεξτέτο του  λατινοαμερικανικού ποδοσφαιρικού αισθησιασμού.

IMG 8977-q

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις