Κόστα Ρίκα vs Ολλανδία (photos)

Αν η Ελλάδα είχε περάσει το εμπόδιο της Κόστα Ρίκα, θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές όντας στους “8” του Μουντιάλ και με αντίπαλο την Ολλανδία, ένα από τα ξεκάθαρα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αν η Ελλάδα τα είχε καταφέρει, σήμερα το αφιέρωμά μας θα είχε από τη μία τη γυναίκα του Σνάιντερ που την κρατήσαμε κι από την άλλη Χριστίνα Στεφανίδη, το κορίτσι του Παναγιώτη Κονέ. Δεν πειράζει όμως, και τη θέση της πήρε μία εξωτική παρουσία, WAG, από τη χώρα της κεντρικής Αμερικής που δεν περνά απαρατήρητη. 

Andrea Salas

Είναι η σύζυγος του γκολκίπερ της Κόστα Ρίκα που έπιασε το πέναλτι του Φάνη Γκέκα (και να ήταν μόνο αυτό…), Κέιλορ Νάβας. Ο άνδρας της έχει χαρακτηριστεί… εθνικός ήρωας των κεντροαμερικανών σε αυτό το Μουντιάλ αφού σε εκείνον χρωστούν την παρουσία τους στην οκτάδα.

Η εξωτική Άντρεα, μοντέλο βεβαίως και με συμμετοχή σε καλλιστεία, έχει γίνει το λιμανάκι του ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους δεν αποχωρίζονται ποτέ και το βλέπουμε στο twitter της κοπέλας που μιλά συνεχώς για τον άντρα της και ανεβάζει φωτογραφίες τους. 

Yolanthe Cabau

Η ιδιαίτερη ομορφιά της ισπανο-ολλανδέζας Γιολάνθε “έκλεψε” την καρδιά του Γουέσλεϊ Σνάιντερ που ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του. 

Το 28χρονο μοντέλο ζει μόνιμα με τον σύζυγό της στην Τουρκία και οι δύο στάζουν… μέλι ο ένας για τον άλλον. Σημαντικό στήριγμα στη ζωή του Ολλανδού η κυρία Σνάιντερ, παντρεμένοι για όσους δεν το ξέρετε. Εντυπωσιακότατη… Πως να την συγκρίνεις; Πως;  

 sportylife.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις