“Κόκκινος Βόλος” κατά ΕΠΟ και Σούπερ Λιγκ

Νέος σύνδεσμος ιδρύεται από φίλους του Ολυμπιακού Βόλου την προσεχή Τετάρτη με όνομα “Κόκκινος Βόλος”. Οι “νέοι” οργανωμένοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν οπαδική ιστεσελίδα και forum ενώ θα στραφούν νομικά κατά της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ, κάτι που κολλάει να κάνει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ιδέα της δημιουργίας ενός συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού Βόλου Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και νοοτροπίας παίρνει σάρκα και οστά.
Σκοπός των φιλάθλων είναι να συνδράμουν τα μέγιστα υπέρ της ιδέας της ιστορικής μας ομάδας όπου πάντα θα μας βρίσκει δίπλα της.

Από την ερχόμενη Τετάρτη λοιπόν τίθεται σε λειτουργία η λέσχη φίλων Ολυμπιακού Βόλου με την επωνυμία <<ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΟΛΟΣ>>
Και θα είναι ανοιχτή για την εγγραφή νέων μελών ενώ θα δημιουργηθεί ιστοσελίδα καθώς και forum επικοινωνίας μεταξύ των φίλων της ομάδας.
Η Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Βόλου <<ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΒΟΛΟΣ>> καλεί τους υγιείς φιλάθλους να γίνουν μέλη και να συνδράμουν στην συσπείρωση όλου του κόσμου.

Τέλος ενημερώνουμε του μετόχους του Ολυμπιακού Βόλου, ότι επειδή προφανώς η διοίκηση μπορεί να έχει κολλήματα εξουσιοδοτήσαμε ήδη έγκριτο δικηγορικό γραφείο για να ξεκινήσει αγωγές κατά της ΕΠΟ και της Super League ώστε επιτέλους να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το έγκλημα που διαπράχθηκε πριν από 3 χρόνια κατά του Ολυμπιακού Βόλου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Σύνδεσμος Φιλάθλων Κόκκινος Βόλος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις