Το “αντίο” του Ανιέτε στους φίλους της Νίκης

Με μια συναισθηματικά φορτισμένη ανακοίνωση την οποία ο Αντόνιο Σάλας Κίντα “Ανιέτε” ανήρτησε πριν λίγα λεπτά στην επίσημη σελίδα του στο facebook και απευθύνεται στους φίλους της Νίκης, ο Ισπανός ανακοίνωσε και επίσημα την απόφασή του να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νίκη Βόλου. 

 Το μεταφρασμένο από τα ισπανικά κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα “Antonio Salas Quinta . Añete . Official” στο facebook, στα αγγλικά και στα ισπανικά, έχει ως εξής:

“Καλησπέρα φίλοι μου. Πρώτα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και τον καθένα ξεχωριστά από εσάς για την αγάπη και την στοργή που μου έχετε δώσει. Χωρίς τη δική σας ανάσα τίποτα από όσα καταφέραμε δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα δάκρυα της χαράς σας και πως τραγουδούσατε το όνομά μου. Αυτό που έζησα αυτή την χρονιά με τη Νίκη Βόλου ήταν ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στην αθλητική μου καριέρα και γι’ αυτό το λόγο για πάντα θα φυλάω για εσάς μέσα στην καρδιά μου μια ξεχωριστή θέση. Γιατί χάρη σε σας έχω κατορθώσει να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και το πιο σημαντικό, ως άνθρωπος. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσους εργάζονται στη Νίκη Βόλου για όλη τη βοήθειά τους. Μαζί γράψαμε ιστορία.
Από την άλλη, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πάντοτε η πρόθεσή μου ήταν να συνεχίσω στη Νίκη, απορρίπτοντας προτάσεις από σημαντικές ομάδες, αλλά κάποια οικονομικά προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς με εμποδίζουν να υπογράψω ένα νέο συμβόλαιο. Εύχομαι από την καρδιά μου τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την χρονιά που έρχεται στη Σούπερ Λιγκ, να μην σταματάτε ποτέ να ονειρεύεστε, γιατί μαζί ανακαλύψαμε ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Μακάρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν στο μέλλον για να μπορέσω να σας ανταποδώσω όλα όσα έχετε κάνει για μένα. Απλά, σας υπόσχομαι ότι η αγάπη μου για τη Νίκη και για τη Νέα Ιωνία θα είναι παντοτινή.
Vamos Niki!!!
Anete 20″

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις