Εξετάζει Φράγκο η Νίκη Βόλου

Την περίπτωση του Μιχάλη Φράγκου του Φωκικού εξετάζει σοβαρά η Νίκη Βόλου. Ο δεύτερος σκόρερ της περασμένης σεζόν στη Football League (13 τέρματα) έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα, μετά από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Άμφισσας.

Ο 24χρονος μέσος, δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο αλλά η διοίκηση του Φωκικού δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά αυτή αλλά και ο παίκτης.

Η Νίκη Βόλου είναι μία από τις δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ που θέλει να κάνει δικό της τον σκόρερ των δύο τερμάτων κόντρα στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο της περασμένης σεζόν, με το όνομα της δεύτερης ομάδας να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχουν μνηστήρες και από τη Football League, με Παναχαϊκή και Λαμία να είναι δύο από αυτές. Ωστόσο, επιθυμία του παίκτη -που εξασφάλισε πρόσφατα την αναβολή του από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις- είναι να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία, με τη διοίκηση του Φωκικού να συνηγορεί σε αυτό.

novasports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις