Κοντά σε Μανωλά η Νίκη Βόλου

Κοντά στην απόκτηση του Κώστα Μανωλά βρίσκεται η Νίκη Βόλου. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει ήδη πραγματοποιήσει μία πρώτη επαφή με την κυανόλευκη διοίκηση, ενώ αναμένεται και δεύτερη για την οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Κώστας Μανωλάς είναι 21 χρονών και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΟΧ, έχοντας μία γεμάτη χρονιά με 32 συμμετοχές.

Γιος του πρώην προπονητή της Νίκης, Στέλιου Μανωλά, φιλοδοξεί σε μία ανάλογη πορεία και εξέλιξη με τον ξάδερφό του, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο αριστερό άκρο αυτής.
Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε σήμερα (9/7) τον ΑΟΧ:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΟΧ γιατί είναι η ομάδα που με ανέδειξε και ειδικότερα στους κ. Σεροπιάν και κ.Κατσιγιάννη που με έφεραν στην ομάδα και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς εμένα. Σε όλους τους συμπαίκτες μου για όσα καταφέραμε φέτος και στον κόσμο των Χανίων που μας στήριξε όλη τη χρονιά. Εύχομαι το έργο που κάναμε φέτος να συνεχιστεί και του χρόνου και να βρεθεί η ομάδα του ΑΟΧ με αξιώσεις στην Super League. Σας ευχαριστώ όλους και για όλα».

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις