Τέσσερις νεαροί από την Ακαδημία προωθήθηκαν στο Μαγνησιακό

Με τον Βασίλη Πανόπουλο (φωτό) στον πάγκο για μία ακόμη χρονιά θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ο Μαγνησιακός, καθώς ο κ. Αργύρης Μουτσινάς ανανέωσε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του έμπειρου τεχνικού. Στο μεταξύ, τέσσερις ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από την Ακαδημία του Μαγνησιακού…

…προστέθηκαν στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας. Πρόκειται για τον επιθετικό Αχιλλέα Σαλαμούρα (γεννηθείς 2000) και τους κατά ένα χρόνο μεγαλύτερους Γιώργο Κατσαμόρα (αμυντικός), Γιώργο Κρανιά και Αλέξανδρο Οικονόμου (μέσοι).
Από κει και πέρα, ήδη στον Μαγνησιακό επέστρεψε από τον Πανιώνιο, όπου είχε παραχωρηθεί με υποσχετική, ο τερματοφύλακας Δημήτρης Βίτσιος, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για την επιστροφή του Στάθη Γκουντινάκου, ώστε ο έμπειρος επιθετικός να «κρεμάσει τα παπούτσια του» στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε. Επίσης, οι «κυανόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και ενός στόπερ.
Στον αντίποδα, το ενδιαφέρον αρκετών επαγγελματικών ομάδων έχουν προσελκύσει ταλαντούχοι παίκτες του Μαγνησιακού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου για τους Νιαώτη και Παπαϊωάννου.
Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει στις 28 Ιουλίου. Για τη φετινή χρονιά ο Μαγνησιακός θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μέσα στον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο η ομάδα θα επιστρέψει στο «σπίτι» της, δηλαδή στο «Κιούπι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις